Rugăciune Sfântul Andrei. Ce să rostești sâmbătă pentru a fi ferit de necazuri

Rugăciune Sfântul Andrei. Ortodocșii îl cinstesc astăzi, 30 noiembrie, pe Sfântul Andrei, cel care este considerat și ocrotitorul românilor, el fiind numit "Cel dintâi chemat", pentru că a răspuns primul chemarii lui Hristos la apostolat.

sâmbătă 30 noiembrie 2019 , 15:25

Rugăciune Sfântul Andrei. Ce să rostești sâmbătă pentru a fi ferit de necazuri
Rugăciune Sfântul Andrei. Ce să rostești sâmbătă pentru a fi ferit de necazuri
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Rugăciune Sfântul Andrei. Cu o noapte înainte de Sfântul Andrei creștinii cred că apar strigoii. Aceasta fiind noaptea în care se crede că se fac farmece, că se poate afla cum va fi vremea pentru anul viitor sau în care fetele își visează ursitul.

Citeste si: Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți

Citeste si: Sfântul Andrei 2019. Ce este interzis să faci în această zi

Citeste si: Sfântul Andrei. Tradiții și superstiții - Ce să faci astăzi

Citeste si: Sărbătoare pentru creștini, duminică, 3 noiembrie. Vezi care este rugăciunea specială pentru bani și îndeplinirea tuturor dorințelor

Rugăciune Sfântul Andrei. Ce să rostești sâmbătă pentru a fi ferit de necazuri
Rugăciune Sfântul Andrei. Ce să rostești sâmbătă pentru a fi ferit de necazuri

Rugăciune Sfântul Andrei.  Noaptea de Sfântul Andrei maie ste considerată specială și pentru că este considerat hotarul dintre cele văzute și nevăzute.

„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.

Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Amin”, este Rugăciune Sfântul Andrei.  

Este indicat să spui această rugăciune pe 30 Noiembrie, de Sfântul Andrei, pentru a fi ferit de boli şi de necazuri.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana... Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au... Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte
monitorulcj.ro
O femeie din Gherla a fost transportată la spital după ce s-a vaccinat anti-COVID.... O femeie din Gherla a fost transportată la spital după ce s-a vaccinat anti-COVID. Subprefect: „Acum este stabilă și se află sub observație”
infoactual.ro
Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al... Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al momentului!
infoactual.ro
Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si