Crăciunul sau ziua Nașterii Domnului este una dintre cele mai mari sărbători creștine, fiind prăznuită cu mare solemnitate. Pe 25 decembrie, în fiecare an, este sărbătorită nașterea, cu trup, a Domnului Iisus Hristos, potrivit crestinortodox.ro

În Ajun de Crăciun, dar și în ziua Crăciunului, creștinii își împărtășesc cele mai frumoase gânduri și își fac urări deosebite pentru ca în următorul an să aibă parte de sănătate, noroc și bogății. 

bautura cu portocala si scortisoara de craciun

Fă-le ziua mai frumoasă celor din jurul tău cu un mesaj minunat de Crăciun!

[Sursa foto: iStock]

Transmite-le celor dragi mesaje, urări și felicitări frumoase de Crăciun, pe 25 decembrie 2023

„Vă doresc să aveți parte de un an nou mai bun și mai frumos și să aveți sufletul plin de dragoste. Să primiți și să dăruiți la rândul vostru cele mai frumoase cadouri. Crăciun fericit!”

„Să aveți parte de noroc și de întâmplări frumoase pe tot parcursul vieții! Domnul să aibă grijă de voi oriunde v-ați afla, iar sufletul să vă fie plin de bucurie, speranță, iubire și încredere. Crăciun fericit!”

Citește și: Crăciun Fericit 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătorile de iarnă

„În acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, sufletul să vi se umple de iubire și bucurie, iar voi să primiți cadouri frumoase! Vă urez să aveți parte de un Crăciun fericit și multă sănătate”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

brad de craciun urare craciun fericit

Transmite-le celor dragi mesaje, urări și felicitări frumoase de Crăciun, pe 25 decembrie 2023.

[Sursa foto: Facebook]

„Să aveți parte de sărbători fericite, cu bucurii și împliniri alături de familie și prieteni! Sfintele sărbători să vă găsească alături de cei dragi la masa de Crăciun! Crăciun fericit și un An Nou cu sănătate și împliniri!”

„Vă doresc tuturor să aveți un Crăciun luminos și călduros! Să fiți liniștiți alături de cei dragi și să aveți parte doar de vești bune și de bucurii în sfânta zi a Nașterii Domnului! Crăciun fericit!”

„Crăciunul să vă găsească liniștiți și bucuroși! Fie ca magia sărbătorilor de iarnă să vă inunde sufletele cu bucurie și fericire, dragi prieteni! Crăciun fericit!”

mesaje urari felicitari de craciun

Pe 25 decembrie, în fiecare an, este sărbătorită nașterea, cu trup, a Domnului Iisus Hristos. Transmite-le prietenilor tăi cele mai bune gânduri în această zi!

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Mesaje de Crăciun 2023: Urări pentru colegii de muncă

„În acest an, de Crăciun, să apreciem toate câte am realizat și să ne bucurăm împreună! Fie ca dragostea să ne umple sufletele tuturor și să trecem în anul următor mai voioși și mai frumoși! Crăciun fericit!”

„Crăciunul din acest an să vă găsească bucuroși și voioși și să treceți în noul an cu forțe proaspete. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă doresc să aveți parte de multă iubire și prosperitate! Crăciun fericit!”

„Frumusețea iernii să ne umple sufletele cu bucurie și liniște! Fie ca în acest an, de sărbători, să fim mai generoși și mai buni și să trecem în noul an cu zâmbetul pe buze. Vă doresc tuturor un Crăciun fericit!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si