Arată-le celor dragi că te-ai trezit cu gândul la ei trimițându-le" Mesaje de bună dimineaţa la cafea". Noi ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase urări.

Mesaje de bună dimineața pe Facebook

Un mesaj frumos de bună dimineața va energiza toată lumea!

Să ai o dimineață bună, pozitivă, veselă! Să înceapă această zi cu succes și să aducă cu sine o serie de vești bune, evenimente fericite, întâlniri plăcute, zâmbete calde, idei geniale, planuri îndrăznețe, decizii corecte și succese demne. 

Îți doresc cafea aromată și atractivitate. Noroc pentru întreaga zi!

Bună dimineața, om minunat! Îți doresc ca această nouă zi să înceapă cu ceva plăcut, ca această dimineață să-ți ofere o dispoziție încrezătoare și veselă, astfel încât astăzi să poți să îți faci toate planurile o realitate. Fie ca norocul să te urmărească chiar de dimineață și această zi să fie bogată în bucurie, încântare și distracție!

Bună dimineața și bună dispoziție. Lasă-ți dimineața să înceapă ca într-un basm bun Disney, unde păsările ciripesc, unde pârâul curge liniștit, unde înfloresc florile. Îți doresc o zi grozavă cu idei geniale, emoții strălucitoare, decizii îndrăznețe și rezultate înalte. Ține minte că doar noi suntem creatorii propriei vieți. Și îți doresc să îți faci această zi incredibil de bună.

Cer senin, zâmbet vesel și trezire plăcută pentru tine! Să fie această dimineață una dintre miile cele mai amabile și mai fericite! Lasă sănătatea să fiarbă în corp, iar armonia să se răspândească în suflet și să răsune muzica în

cap! Uite cât de frumoasă este lumea, cât de frumoși sunt copacii, cum păsările cântă tare, cerul este înalt și lumea este acoperită de lumina soarelui! Lasă-ți inima să fie plină de melodia universului – plăcută și plină de iubire!

Lasă această bună dimineață să-ți aducă numai pozitiv, noroc și să fie cu adevărat bună! Îți doresc să începi această zi cu un mic dejun delicios și sănătos, care să te încarce cu energie și vioiciune pentru întreaga zi! Lasă toate obiectivele stabilite să se realizeze! Principalul lucru este să zâmbești strălucitor și să faci doar pași înainte!

Mesaje de dimineață pentru prieteni

Vreau să-ți doresc cea mai bună și mai strălucitoare dimineață! Lasă ceașca de cafea fierbinte și aromată să-ți fie servită în pat și checul fraged și pufos de la micul dejun să te trezească! Lasă razele soarelui să-și croiască drum prin perdele și să-ți picteze un zâmbet vesel pe față! Fie ca noua zi să-ți aducă o dispoziție și o căldură încântătoare! Bună dimineața!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Bună dimineața! Să fie ziua caldă și strălucitoare, să-ți aducă satisfacție și bucurie, să se facă tot ce a fost planificat. Îți doresc emoții pozitive și dispoziție excelentă!

Bună dimineața și trezire plăcută. Îți doresc o dispoziție minunată și însorită pentru întreaga zi, putere, un sentiment de veselie și optimism.

Neața! Fie ca totul să funcționeze astăzi, să ai noroc de dimineață până seara.

Bună dimineața! Las-o să înceapă cu vești bune și o dispoziție veselă, cu un zâmbet cald și un mic dejun delicios, cu un obiectiv minunat și încredere absolută în succesul tău. Noroc de la primele minute ale dimineții până seara!

Bună dimineața! Să ai o zi grozavă, o dispoziție minunată! Lasă soarele dimineții să te încarce cu energie pozitivă pentru întreaga zi!

Neața! Fie ca tot ceea ce ai planificat să funcționeze astăzi! Să te viziteze idei uimitoare și să se întâmple evenimente grozave! Zâmbește!

Bună dimineața! Lasă ziua să te bucure cu lucruri bune, surprize plăcute și întâlniri vesele, iar starea de spirit să fie minunată. Îți doresc ca toate planurile tale să se împlinească 100%!

Îți doresc o dimineață foarte bună și minunată, o dispoziție grozavă și un zâmbet strălucitor pentru întreaga zi!

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Fie ca această dimineață să înceapă cu ușurință, cu bucurie, vesel și cu succes!

Citeste si: Exemple de urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje cu La mulţi ani!

Fie ca începutul zilei să aibă succes și ziua în sine să poarte multe roade din munca, inspirația și perseverența ta!

Dimineața este cel mai bun moment al zilei când se pun bazele sale. Să fie amabilă, afectuoasă și plăcută!

Lasă fiecare acțiune, chiar și una mică, să-ți aducă o mare bucurie! Cu gânduri bune, mult succes! Bună dimineața!

Citeste si: Exemple de urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje cu La mulţi ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si