Mesaje de dragoste de Dragobete. V-am pregătit cele mai deosebite urări de dragoste pentru soț, soție, iubit, iubită. Surprinde persoana iubită cu cele mai frumoase mesaje!

Mesaje de Dragobete pentru soț

Mesaje de dragoste de Dragobete. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită în 2023

Mesaje de dragoste de Dragobete. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită în 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Cât de frumos e să fii soțul meu, cât de drăguț este să îți simt sprijinul, să îți aud râsul vesel.

Alături de tine, inima mea este calmă și fericită.

Mereu simt căldura și afecțiunea ta. Te iubesc, scumpul meu. 

Cel mai bun, cel mai blând, cel mai delicat – tu îmi dai dragoste și fericire în fiecare zi. Ești un bărbat adevărat și sunt norocoasă să te am pe tine în calitate de soț.

Citește și: Dragobete 2023. Pe ce dată pică sărbătoarea iubirii? Semnificația zilei!

Sunt recunoscătoare destinului pentru că mi te-a oferit pe tine, pe soțul perfect, tatăl perfect, amantul perfect și prietenul de nădejde. Doar cu tine mă simt cea mai fericită, doar tu ești persoana pe care mă pot baza în orice moment. Tu ești idealul meu, visul meu. Mângâierea și săruturile tale nu s-au schimbat nici peste ani și sunt la fel de tandre. Te iubesc!

Ești cel mai bun soț de pe pământ, numai cu tine mă simt fericită. Întâlnirea cu tine a fost cel mai frumos moment din viața mea.

Eram copiii, iar acum noi singuri avem copii. Te iubesc pentru tot ceea ce faci pentru noi și vreau să nu ne despărțim niciodată.

Eu sunt cea mai fericită soție din lume, pentru că am cel mai bravo soț! Mă simt atât de bine cu tine, iubirea mea. Te iubesc și îți doresc doar fericirea.

Sunt recunoscătoare destinului pentru că mi te-a oferit pe tine, pe soțul perfect, tatăl perfect, amantul perfect și prietenul de nădejde.

Doar cu tine mă simt cea mai fericită, doar tu ești persoana pe care mă pot baza în orice moment. Tu ești idealul meu, visul meu. Mângâierea și săruturile tale nu s-au schimbat nici peste ani și sunt la fel de tandre. Te iubesc!

Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

Ești cel mai bun soț de pe pământ, numai cu tine mă simt fericită. Întâlnirea cu tine a fost cel mai frumos moment din viața mea. Eram copiii, iar acum noi singuri avem copii. Te iubesc pentru tot ceea ce faci pentru noi și vreau să nu ne despărțim niciodată.

Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

Mesaje de Dragobete pentru soție

Mesaje de dragoste de Dragobete. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită în 2023

Mesaje de dragoste de Dragobete. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită în 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Nu sunt sigur dacă o singură viață împreună cu tine îmi ajunge. Vreau să fim împreună pentru totdeauna și în fiecare dimineață să îți spun cât de mult te iubesc, soția mea dragă.

Orice am făcut pentru a-ți captura inima este ceva ce sper să fac pentru eternitate. Felicitări de Dragobete! Să le petrecem cât mai multe împreună!

Dragobetele este ziua în care ți-am cerut să fii a mea. Te voi prețui mereu. Ești mult mai dulce decât orice ciocolată pe care aș putea să o gust vreodată!

Dragobetele este o sărbătoare nebună pentru cei care nu sunt îndrăgostiți, dar când ai găsit fata potrivită, întotdeauna faci din fiecare zi una specială.

Nicio piatră prețioasă nu s-ar putea compara cu frumusețea ta. Ești cel mai important lucru din viața mea și sper să te bucuri de ceea ce am planificat împreună pentru Dragobete.

Îmi este dor de tine cum le e stelelor de lună, cum nu pot exista pe cer una fără cealaltă așa nici eu nu pot să trăiesc fără tine. Te iubesc, dragostea mea.

Sub razele lunii aș vrea să stăm întinși și să îți spun cât de mult te iubesc, cât de mult țin la tine și cât de fericit mă faci în fiecare zi. După ți-aș oferi luna în dar ca semn al iubirii mele care nu o să moară niciodată. Te iubesc, soția mea.

Există atât de multe stele pe cer în seara asta, dar dacă le numeri, toate acestea sunt motivele pentru care sunt recunoscător că ai ales să fii iubita mea. Felicitări de Dragobete!

Știu că Dragobetele este un moment în care fetele sunt tratate ca reginele, dar vreau să știi că tu ești regina mea în fiecare zi. Felicitări de Dragobete!

Sunt mii de stele în univers, dar tu ești a mea și eu al tău. Te iubesc.

Dacă viața ar depinde de dragostea pe care o simt pentru tine, draga mea, atunci nu aș mai muri niciodată.

Simt că am început să înțeleg ce înseamnă să trăiești abia în clipa în care te-am cunoscut. Te iubesc, draga mea.

Mesaje de Dragobete pentru iubită

Mesaje de dragoste de Dragobete. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită în 2023

Mesaje de dragoste de Dragobete. Cele mai frumoase SMS-uri, urări și felicitări pentru persoana iubită în 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”- kfetele.ro

Citeste si: Festivalul Electric Castle 2024, buget-record pentru ediția aniversară- radioimpuls.ro

Dragostea este ceva care durează pentru totdeauna și toate lucrurile dulci pe care le faci pentru mine, fie că este vorba de Dragobete sau nu! Însemni lumea pentru mine.

Mă faci atât de fericit, încât uneori mă trezesc zâmbind pur și simplu de la gândul la tine. Îți mulțumesc că ai făcut din viața mea o aventură atât de minunată. Felicitări de Dragobete!

Dragobetele este o sărbătoare pe care abia o aștept, pentru că îmi petrec fiecare secundă a zilei alături de tine.

Fiecare zi pe care o petrec cu tine este ca Dragobetele în inima mea, deoarece este plină de dragoste și fericire.

Bomboanele sunt dulci, florile sunt drăguțe, dar nimic nu îmi face ziua mai frumoasă decât să văd zâmbetul tău pe față. Să transformăm această Zi de Dragobete într-o amintire de împărtășit pentru totdeauna. Felicitări!

Citește și: Dragobete 2023: Obiceiuri românești de Ziua Îndrăgostiţilor pentru 24 februarie

Dragostea pe care mi-o oferi îmi dă puterea să mă trezesc în fiecare zi și să o cuceresc cu un zâmbet pe buze. Te iubesc! Felicitări de Dragobete!

Mesaje de Dragoste pentru iubit

Ești aerul pe care îl respir și fără de care nu pot trăi nici măcar o secundă. Te iubesc din ce în ce mai mult! Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult.

Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!

Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si