Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase SMS-uri pentru sărbătoriții zilei. Floriile reprezintă intrarea Domnului în Ierusalim, iar săptămâna dintre Florii și Învierea Domnului este una plină de încărcătură spirituală. 

Mesaje de Florii 2021. Ziua de Florii marchează şi începutul Săptămânii Patimilor, ultima săptămână din Postul Paştelui, în care credincioşii retrăiesc semnificaţia evenimentelor legate de suferinţele Mântuitorului în ultimele zile ale vieţii Sale, începând de la intrarea în Ierusalim şi până la Învierea Sa.

Mesaje de Florii 2021. Cu toate astea, ziua de Florii nu este una tristă, ci face trimitere la speranța Învierii care va avea loc de Paște. Este o zi a bucuriei pentru toți credincioșii care îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru planul divin al salvării omului din "ghearele morții".

Citeste si: Florii 2021. Ce nu ai voie să faci în această zi de sărbătoare. E mare păcat!

Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase SMS-uri pentru cei cu nume de flori

Foarte mulți români își serbează onomastica de Florii, care cade ]n acest an pe data de 25 aprilie. Poți vedea mai jos o mulțime de mesaje și felicitări frumoase de Florii. În duminica de dinainte de Paște îi sărbătorim pe toți cei care poartă numele de Florin, Florina, Floarea, Florentina, dar și pe cei cu nume de floare ca Narcisa, Margareta, Viorica, Violeta, Viorel.

Mesaje de Florii 2021. Astăzi este ziua florilor și îți doresc ca drumul vieții tale să fie presărat cu ghiocei că să îți păstrezi sufletul tânăr și curat. Îți doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Mesaje de Florii 2021. Multă bucurie, sănătate, gânduri bune și vise împlinite celei mai frumoase flori de pe pământ. La mulți ani de ziua numelui!

Mesaje de Florii 2021. Fie ca viața ta să fie că un buchet de flori: colorată și plină de esențe frumoase. La mulți ani unei flori speciale!

Mesaje de Florii 2021.  Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Mesaje de Florii 2021. Există flori în grădină, există flori în parc, dar niciuna nu mi se pare atât de specială ca tine. Ești cea mai frumoasă floare din viața mea.

Mesaje de Florii 2021. Pentru că ești minunată, toate florile din lume urează „La mulți ani!” unei alte flori.

Mesaje de Florii 2021. Dintr-o lume plină de flori, tu ești trandafirul meu și vreau să rămâi mereu alături de mine. La mulți ani, floare dragă!

Mesaje de Florii 2021. Adevărată frumusețe vine din suflet și încălzește lumea cu bunătatea, onestitatea și compasiunea ei. Ești o persoană frumoasă ca o floare. La mulți ani!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mesaje de Florii 2021.

Sărbătoarea de Florii să aducă în casă ta frumusețea și parfumul florilor de primăvară. La mulți ani!

Mesaje de Florii 2021. Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că o serbezi, în parfumul florilor de dimineață, țin a te felicita. La mulți ani de Florii!

Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase felicitări de Florii

”Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

”Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!”

”Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!”

”Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

”Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!”

”Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!”

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase felicitări de Florii

– Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă…

– Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

– Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

– Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

– De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

– De Florii zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

- Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

– Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

– Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

Ce nume se sărbătoresc de Florii

În tradiția creștină românească, în ziua de Florii, la biserici se împart crenguțe de salcie sfințite, acestea semnificând ramurile cu care Iisus a fost întâmpinat de către credincioși la intrarea în Ierusalim.

Conform tradiției populare românești, crenguțele de salcie cu mâțișori sunt păstrate în casă de credincioși și agățate la icoane sau geamuri și se spune că au rol de protecție.

Cei mai mulţi romani care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, respectiv 334.734 de persoane, poarta numele de Florin, alţi 147.328 Viorel, iar 54.759 Florian. Alţi 29.777 romani poarta numele Florea, 25.181 răspund la numele Florentin şi alţi 13.925 – Florinel.

Printre bărbaţii care îşi serbează ziua numelui de FLORII se număra şi cei cu numele Trandafir – 2.418, Bujor – 1.554, Floricel – 924, Margarit – 695 şi Crin – 214. Din totalul fetelor si femeilor cu nume de flori, 146.268 se numesc Viorica, 128.844 – Florentina, 92.668 Florica, 87.202 Floarea, iar 79.753 Florina.

În duminica Floriilor vor fi aniversate şi persoane cu nume de flori mai rar întâlnite, precum Garofita – 2.872, Iris – 2.296, Anemona – 878, Micsunica – 646, Romanita – 543, Panseluta – 444 sau Crizantema – 353.

NUME DE FLORI

Anemona
Brânduşa
Camelia
Codrin
Codrina
Codruţ
Codruţa
Crăiţa
Crenguţa
Crina
Crinu
Crinuţa
Crizantema
Dalia
Delia
Floarea
Flora
Florenţa
Florentin
Florentina
Florica
Florin
Florina
Garofiţa
Gentiana
Gherghina
Iasmin
Iasmina
Iris
Lăcrimioara
Laur
Laura
Laurenţiu
Laurian
Lauriana
Malina
Margareta
Micsunica
Mugurel
Narcis
Narcisa
Panseluţa
Romaniţa
Roza
Rozalia
Trandafira
Violeta
Viorel
Viorela
Viorica
Zambila
Zambilica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si