Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște 2022: Hristos a Înviat! Cu ocazia Sărbătorilor Pascale le trimitem celor dragi, prietenilor, colegilor și cunoștințelor diverse mesaje, urări și felicitări pentru a le spune Hristos a Înviat! Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru această sărbătoare!

Author: Madalina Grigore sâmbătă 23 aprilie 2022 , 10:00

mesaje, urări și felicitări de Paște

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat! În acest articol puteți găsi cele mai frumoase mesaje de Înviere 2022, urări și felicitări

pe care să le transmiteți persoanelor apropiate cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Mesaje de Paște 2022: Hristos a Înviat!

„O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat!”

„ Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

Citeste si: Bunătăți de Paște ca-n Ardeal

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”

„Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

mesaje, urări și felicitări de Paște

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

Urări de Paște 2022 şi de Învierea Domnului

„Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!”

„Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!”

„Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Cum se fac sarmalele de Paşte? Reţeta tradiţională

„Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!”

„Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!”

„Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!”

mesaje, urări și felicitări de Paște

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

Felicitări de Paște 2022

„Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace si bucurie! Paște fericit!”

„În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A ÎNVIAT! Paște fericit!”

„Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paște fericit!”

Citeste si: Cea mai bună făină pentru cozonacul de Paşte

„Un gând curat, un miel împanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA ÎNVIA!”

mesaje, urări și felicitări de Paște

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

„Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paște fericit!”

„Să te protejeze îngerii, tristeţea să o uiţi, bunăstarea sa te înconjoareă, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paște Fericit!”

Citeste si: Târgul de Paște la mare căutare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si