Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2021. Felicitări de Sf. Constantin și Elena 2021. Urări de de Sf. Constantin și Elena 2021.  Aproximativ 1.800.634 de români își vor serba onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena, dintre care 640.518 de bărbaţi şi 1.160.116 de femei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Trimite-le celor dragi care își serbează onomastica de Sf. Constantin şi Elena 2021 un mesaj, o urare sau o felicitare de „la mulţi ani”.

Iată cele mai frumoase mesaje și urări de Sfinții Constantin și Elena.

Mesaje și urări de Sfinții Constantin și Elena 2021

De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele.

La mulţi ani, Constantin/Elena! Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani din suflet! Vreau să îţi urez toate cele bune de „Constantin si Elena”!

Sfântul căruia îi porţi numele să te ocroteasca mereu! Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani! Să bem!

Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2021
Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2021[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mesaje de Constantin şi Elena. Felicitări şi urări cu La mulţi ani

Citeste si: VIDEO- Izvorul Tămăduirii, ziua în care se sfințesc apele. Care este semnificația sărbătorii închinate Maicii Domnului

Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile senine si însorite!

Sfinţii Constantin şi Elena să vă aducă liniște, sănătate și binecuvântare!

E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena”! Să ai parte de bucurii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Citeste si: Sărbătoare importantă azi. O mare sfântă este pomenită de creștinii ortodocși

La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2021!

La mulţi ani  cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume.

La Mulţi Ani!

Citeste si: Mesaje de Constantin şi Elena. Felicitări şi urări cu La mulţi ani

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2021. Felicitări de Sf. Constantin și Elena 2021.  Urări de de Sf. Constantin și Elena 2021. 
Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2021. Felicitări de Sf. Constantin și Elena 2021.  Urări de de Sf. Constantin și Elena 2021. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Sf. Constantin şi Elena 21 mai. Tradiţii care aduc noroc

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

ţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

Vreau să îţi urez toate cele bune, de „Constantin si Elena”! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocroteasca mereu!

Îţi urez la mulţi ani pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Citeste si: Imagini cu mesaje frumoase de Sf. Constantin şi Elena: La mulţi ani!

Sa iti dea Domnul tot ce doreşti,

Zile senine si fericire,

Elena/Constantin, sa ne trăieşti!

Citeste si: Rugăciune pentru părinți, pentru sănătate și viață lungă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si