Sfântul Gheorghe în 2024 se sărbătorește pe data de 23 aprilie. Pregătește-te pentru această zi specială cu mesaje minunate și felicitări superbe pe care să le transmiți celor dragi ție care își sărbătoresc ziua de nume.

Iată o selecție cu mesaje frumoase și felicitări cu „La mulţi ani!” pentru Gheorghe, George, Georgiana, Geanina, Gigi şi Georgeta de ziua numelui de Sfântul Gheorghe 2024.

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

De Sfântul Gheorghe 2024 spune-le „La mulți ani!” persoanelor dragi din viața ta.

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje și felicitări cu „La mulți ani!” de Sf. Gheorghe 2024

„Dragă Geanina, să ai parte de o viață plină de împliniri și realizări pe măsura așteptărilor tale! Fie ca cei dragi ție să te iubească necondiționat, iar tu să fii fericită! La mulți ani! Te îmbrățișez cu drag!”

„Dragă Georgeta, în această zi specială îți doresc să fii fericită, liniștită, sănătoasă și iubită! Fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu în drumul tău prin viață și să nu uiți niciodată cât de specială ești! La mulți ani!”

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe 2024? Mesaje și urări de La mulți ani

„La mulți ani, Georgiana! Să ai parte de realizări și tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească! Fie ca soarele să strălucească puternic în această zi specială, iar tu să zâmbești neîncetat în fața provocărilor vieții!”

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Trimite-le prietenilor care își sărbătoresc ziua numelui o felicitare frumoasă cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe.

[Sursa foto: Freepik]

„Dragă Gigi, să fii iubit, apreciat, sănătos și voios! Fie ca toate florile de primăvară să îți zâmbească de ziua numelui tău și să nu te lași doborât de nimic! La mulți ani din adâncul sufletului meu!”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Fie ca toate necazurile să te ocolească, iar dragostea și norocul să își facă loc în viața ta de acum încolo! Să ai zile însorite și pline cu veselie!”

„La mulți ani din inimă, George! Dragul meu prieten, este ziua numelui tău, un nume la fel de frumos ca persoana care-l poartă! Este vorba despre tine în această zi minunată, iar eu îți doresc să ai parte de tot ce este mai bun pe această lume! Sfântul Gheorghe să aibă grijă de tine mereu!”

„Dragă Gheorghe, tu ne luminezi în fiecare zi viețile tuturor, iar de ziua numelui tău vreau să îți urez La mulți ani! Să ai parte de toate lucrurile bune pe parcursul vieții și să nu te pui niciodată pe ultimul loc! Fie ca soarele să îți zâmbească în fiecare zi, iar tu să fii iubit și bucuros!”

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Trimite-i persoanei dragi din viața ta o felicitare cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: Freepik]

„La mulți ani, Georgeta! Să ai parte de distracție, voie bună și sănătate, toată viața de acum încolo! Ziua numelui să îți fie minunată și să te bucuri de fiecare moment! Îți doresc o petrecere frumoasă alături de cei dragi ție!”

„La mulți ani din tot sufletul, Geanina! Fiecare zi petrecută alături de tine este minunată, mai ales datorită zâmbetului tău fermecător. De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de bucurie necondiționată și de iubire, în aceeași măsură! Sfântul Gheorghe să aibă grijă de tine oriunde te-ai afla!”

„La mulți ani, Gigi! Această zi este foarte specială pentru tine, dar și pentru mine.

Ești o persoană încântătoare, iar în această zi de sărbătoare vreau să îți urez să ai parte de împliniri și satisfacții și bogății!”

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește Sf. Gheorghe în 2024? Calendar ortodox

„În această zi de sărbătoare, îți dorez prosperitate, armonie, iubire și sănătate! Fie ca toate razele soarelui din această zi să îți lumineze chipul și să te facă să zâmbești larg! La mulți ani cu bucurii, Georgiana!”

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Transmite-le celor dragi un mesaj frumos de Sfântul Gheorghe 2024! Spune-le „La mulți ani!”

[Sursa foto: Freepik]

„Dragă Gheorghe, să ai parte de o zi onomastică pe cinste, plină de voie bună, oameni iubitori și tot ce îți dorești! Fie ca Sfântul Gheorghe să te ajute neîncetat și să fii norocos toată viața de acum încolo! La mulți ani!”

„În această zi de primăvară este ziua numelui tău frumos! Fie ca bucuria vieții să îți bată la ușă, iar iubirea să vină necontenit către tine! Să ai parte de tot ceea ce îți dorești, iar visul să-ți devină realitate! La mulți ani cu sănătate, Georgeta!”

„Dragă Geta, în această zi minunată vreau să îți urez La mulți ani! Să ai parte de tot ceea ce îți dorește inima, iar viața ta să fie luminoasă și să găsești întotdeauna fericirea în jurul tău. Sărbători fericite alături de cei dragi ție!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si