Mai sunt doar câteva zile până la Sfântul Ștefan. Românii care îi poartă numele Sfântului Ștefan își vor serba onomastica. Nume sărbătorite de Sfântul Ștefan: Istvan; Fănel; Ștefania; Fănica; Ștefana; Fana; Fănuța; Ștefănuț; Fane; Ștefănel; Ștefanida; Fanache; Ștefănică; Ștefănuț.

33.400 de persoane poartă numele de Istvan, peste 33.400 poartă numele de Fănel, la numele de Fănica răspund peste 5.000 de români, iar la numele de Ștefănuț răspund peste 2.300

de români.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ştefan

Sfântul Ştefan să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine “La mulţi ani!”.

„Azi fiind o mare sărbătoare,Sfântul Ştefan şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!”.

„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Ştefan!”.

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!”.

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Ştefan!”.

Fie ca sfinții ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună.

La mulţi ani!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

„Ştefan(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

„De Sfântul Ştefan, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”

„Pentru că eșți o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc că Sf Ștefan, al cărei nume în porți, să aibă grijă de ține, să îți călăuzească toți pașîi și să îți lumineze calea în viață.”

„Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găseșți pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.”

„Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani!”

“La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casă plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulţi ani şi sus paharul!!”

„La mulţi ani şi fie că Sfântul Ştefan să te călăuzească mereu!” „Priveşte această zi specială că pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulţi ani!”

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Spiridon. Ce este interzis cu desăvârșire să faci în această zi

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Face minuni!

Citeste si: Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor. „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cât costă taxa de moștenire în 2024?- radioimpuls.ro

„La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Ştefana/ Ştefan!”

„Toate gândurile mele sunt la ține Stefane! Îți doresc să ai o zi superbă și să fii înconjurată doar de iubire! La Mulți Ani!”

Rugăciunea către Sfântul Ștefan

„Ne-a răsărit el, primul mucenic, Ucis cu pietre, că era prea bun, Diacon tânăr, vrednic ucenic, De care Scrierile Sfinte spun…

mesaje de sfântul ștefan 2020
Sfântul Ștefan sărbătorit pe 27 decembrie 2020.[Sursa foto: google]

Nu a murit până n-a luminat, – Exemplu viu de rugăciuni fierbinţi-, Pe cei ce Raiul sfânt au căutat, Şi l-au găsit în oamenii cei sfinţi.

Aşa ne luminează şi pe noi, Sfinte Ştefane, şi noi am greşit, Cum i-ai iertat pe oamenii cei răi, Te roagă lui Hristos necontenit;

Te roagă pentru noi, cei păcătoşi, Ce azvârlim cu pietre în minuni, Să fim şi noi ca tine,credincioşi, Şi decât suntem, să fim… mult mai buni!”.

Se spune că a treia zi după Nașterea Domnului Iisus Hristos rugăciunile adresate Sfântului Ștefan vor face minuni pentru cei ce se roagă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si