Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii

Copiii ocupă cel mai important loc în viața părinților, iar zilele de naștere ale micuților sunt cele mai așteptate sărbători ale anului.

Author: Alina Raducu joi 05 noiembrie 2020 , 18:16

Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii
Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru copii sunt cele pe care le transmitem din suflet. Însă, există momente când inspirația nu ne ajută, astfel iată o selecție de mesaje, felicitări și urări pentru copii din care să te inspiri.

Copiii sunt minunile vieții care ne poartă deseori în amintirile copilăriei și fiecare zi de naștere a celor mici este o zi de sărbătoare. De fiecare dată, cu această ocazie, le putem transmite cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru copiii dragi din viața noastră. Fie că aveți un pitic de 1 an sau un adolescent de 17 ani, le puteți transmite cele mai frumoase mesaje de la mulți ani, de care vor fi cu siguranță surprinși și entuziasmați.

Mesaje de la mulți ani pentru copii. Urări pentru fete

La mulți ani fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi.

Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume și la mulți ani!

Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii
Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii

Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru copii

Draga noastră, nu te grăbi să crești! Când ai apărut în viața noastră, am vrut să îmbrățișez întreaga lume! Ești suflețelul nostru frumos! Nu știu la ce ai visat în acest an, dar deja poți să te gândești la următorul vis. Noi te iubim și te asigurăm că îți vom îndeplini toate capriciile de prințesă!

La mulți ani, prințesa noastră! Fie ca lumea să strălucească ca soarele pentru tine, aducând daruri, bucurie și prieteni adevărați, cu care distracțiile vor fi de neuitat! Fiecare zi să fie în culorile curcubeului!

Scumpete mică, fie ca bucuria să nu se termine niciodată pentru tine, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie fericită! Astăzi e ziua ta de naștere și tot ce trebuie să faci e să despachetezi cadourile și să fii veselă!

Mesaje de la mulți ani pentru copii. Urări pentru băieți

La mulți ani celui mai bun băiat! Fie ca mereu să ai noroc și să fii în bună dispoziție! Tot ceea ce vrei și la ce visezi să se realizeze, să crești într-o lume plină de culoare, unde domină bunătatea!

La mulți ani dragul nostru! Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.

O viață fără griji și fără probleme îți doresc, exact ca-n desenele animate! Fii activ și fă-ți prieteni, pentru că viața cu ei, cu siguranță, este mult mai distractivă!

Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii
Mesaje, felicitări și urări de la mulți ani pentru copii

Citeste si: Mesaje de Sf. Mihail şi Gavril 2020: Felicitări şi urări cu La mulţi ani Mihai, Mihaela, Gabriel şi Gabriela!

Îi dorim micului prinț să devină un rege, să aibă un castel privat cu multe etaje și să-și găsească regina frumoasă!

Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească – iată ce-ți doresc eu de ziua ta!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si