Mesaje originale de Anul Nou 2023: Cel mai frumos mod de a spune ”La mulți ani”

Mesaje originale de Anul Nou 2023. Ne despart câteva zile până la venirea noului an. Arată-le celor dragi că îți pasă de ei printr-un mesaj frumos. Noi vă venim în ajutor cu o serie de mesaje deosebite pentru anul care urmează.

Author: Alexandra Bercea joi 29 decembrie 2022 , 17:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje originale de Anul Nou 2023.  Transmite și tu cele mai frumoase urări apropiaților tăi!

Mesaje originale de Anul Nou 2023

 De Anul Nou, fie ca steaua norocului să-ți dea un vis, să te facă mai bogat, să-ți ofere fericire și bunătate! Ghirlandele sclipitoare și mirosul de brad să-ți facă atmosfera de sărbătoare cât mai miraculoasă. Să ridicăm paharele!

  În anul care vine să ai succes și fericire, să fii la fel de prudent, curajos și frumos! Lasă bunătatea să intre în casa ta, steaua să-ți lumineze dragostea și orice vis să devină realitate în această noapte!

  Cea mai luminoasă stea de Anul Nou să-ți lumineze casa cu harul fabulos, să-ți ofere bucurie și relații sincere, să îți aducă inspirație creativă, energie vitală, emoții vesele.

Un An Nou Fericit!

Citește și: Mesaje pentru Ajunul Anului Nou 2023: Cele mai frumoase urări și felicitări pentru Revelion

  Felicitări! Fiecare oră să-ți fie fericită, soarta să-ți ofere zâmbete dulcш și toate visele să devină realitate. Sănătate, iubire, noroc, frumusețe veșnică.

  Când fulgul de zăpadă va cădea pe palmă, tu să zâmbești. El va aduce cu sine încrederea că visul tău se va împlini. Anul nou să fie pentru tine o adevărată sărbătoare magică, să poți depăși toate greutățile, să realizezi tot ceea ce pare de neîmplinit, să se adeverească dorințele cele mai intime și speranțele secrete.

 Noul an se apropie cu pași rapizi și aduce fericirea cu el. Să fie mai ușor ca cel precedent, să visezi, să realizezi dorințele și tot anul să continue distracția.

Urări originale de Anul nou 2023

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

  Anul care vine să-ți aducă momente luminoase, vesele, iar în viața ta să fie ninsori de: bucurie, fericire, căldură și dragoste. Și să se realizeze cele mai prețuite vise! Felicitări din toată inima!

  La mulți ani! Să ai un an de speranțe, victorii, realizări și cadouri valoroase. Lasă luminile de pe brad să-ți călăuzească nopțile, iar după – să-ți lumineze zilele însorite. Împreună cu noul an să vină și momentele cele mai dorite și mai așteptate.

  Fie ca de Anul Nou inima să se distreze până-n zori. Să fie deschise drumurile de bucurie și să găsești calea spre dragoste. La urma urmei, anul trebuie să aducă fericire!

  Lasă acest An Nou să-ți aducă noi împliniri: să devină mai reușit, mai fermecător și de neuitat! Mi-aș dori ca din acest moment viața ta să semene cu un basm frumos!

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

“Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2023!”

“Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

Citeste si: „A aruncat benzină pe mine.” Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

“Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

“Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

– “Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”.

Citește și: Mesaje pentru Ajunul Anului Nou 2023: Cele mai frumoase urări și felicitări pentru Revelion


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si