Mesaje pentru absolvenți: Cele mai frumoase urări pentru elevii care termină clasa a 8-a şi a 12-a

Mesaje pentru absolvenți: Vă prezentăm o serie de mesaje și urări frumoase, cu care îi puteți felicita pe tinerii absolvenți de școală generală și de liceu!

Author: Madalina Grigore sâmbătă 28 mai 2022 , 08:23

mesaje absolvire școală și liceu

Mesaje pentru absolvenți 2022: Cele mai frumoase urări pentru elevii care termină clasa a 8-a şi a 12-a

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje pentru absolvenți: Ziua absolvirii este un eveniment cu o însemnătate mare pentru elevi.

Este ziua în care ajung la sfârșitul unei frumoase etape din viața lor și merg pe un nou drum presărat cu multe provocări. Acum este momentul să le transmiteți o urare celor care se pregătesc de absolvirea școlii sau a liceului.

Mesaje pentru absolvenții claselor a 8-a

„Ai trecut și acest prag! Este normal să te simți în al noulea cer, să simți că toate porțile ți se deschid, să simți că cel mai îndrăznet vis poate deveni realitate, să simți că ți s-a confirmat valoarea, să simți că ai răsplătit și depășit așteptările tuturor de la tine! Ești un învingător!”

„La revedere, dragii mei dragi absolvenți! Fie ca visurile voastre să prindă viață, iar sufletul vostru să zambească mereu!”

Citeste si: Evaluare Naţională: Reguli privind desfăşurarea examenelor pentru clasa a 8-a

„V-ați așezat în bănci unul langă altul, pașii vi s-au suprapus, destinul a devenit comun.

Împreună ați învățat să dăruiți, să aveți răbdare, să iertați, să iubiți, să visați.”

„Bucurați-vă că ați trăit experiențe unice, rămâneți prieteni! Fiți puternici și motivați în a depăși obstacole! Îndrăzniți să fiți voi!”

”Dragi absolvenți, viața se așterne în fața voastră ca o pajiște cu miros proaspăt de aventură și cu flori gata de a fi admirate și culese. Vă doresc să aveți curiozitatea și perfecționismul lui Leonardo da Vinci, puterea de muncă a lui Michelangelo, îndrăzneala lui Picasso și non-conformismul lui Dali! Aveți curajul să fiți creativi și să vă urmați visele până la îndeplinire!”

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

”Este un timp când copiii vin, se ațază în bănci, curioși și neastampărați. Tot în timp, fără să știi când, ei devin inteligenți, rafinați și mai maturi. Știi că vor pleca și te surprinzi că ești deopotrivă bucuros și trist. Dar așa se scrie cartea vieții. Drum bun, dragii mei!”.

mesaje absolvire școală și liceu

Mesaje pentru absolvenți 2022: Cele mai frumoase urări pentru elevii care termină clasa a 8-a şi a 12-a.

[Sursa foto: PixaBay]

Mesaje pentru absolvenții claselor a 12-a

„Cu ocazia absolvirii liceului, îți urăm succes în continuare, pe drumul ce îl vei alege! Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să te îndrume spre calea cea bună a vieții! Mult succes!”

„Acești 4 ani s-au terminat cu o poveste despre succes și o lecție de viață! Felicitări și să-ți meargă bine, oriunde și oricând!”

„Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lăsa soarta în mâinile lor. Doar tu îți poti face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii!”

Citeste si: Admitere liceu 2022: Calendarul înscrierilor

”Dragi elevi de clasa a XII-a, după patru ani în care ați învățat multe de la noi, ați reușit să descoperiți legi ale fizicii și ale firii, v-ați antrenat mintea, sufletul și corpul, ați visat, v-ați maturizat sau v-ați imaginat liberi și independenți, acum este acel moment când drumurile noastre se despart pentru că ciclul este complet! Da, am atins o limită a timpului petrecut împreună. Acum a venit vremea să plecați pentru o vreme, pentru o viață. Vă dorim să deveniți oamenii pe care i-am inspirat, să trăiți satisfacția de a reuși în tot ceea ce v-ați propus, să vă amintiți mereu unii de alții, să continuați să visați pentru că niciodată nu este destul, să credeți în voi inșivă și să nu încetați să fiți copii”.

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

mesaje absolvire școală și liceu

Mesaje pentru absolvenți 2022: Cele mai frumoase urări pentru elevii care termină clasa a 8-a şi a 12-a.

[Sursa foto: PixaBay]

„Final de liceu, acum se configurează la orizont un nou început pentru un grup de absolvenți minunați. Se derulează ciclic și bineînțeles pe parcurs ne intersectăm, noi, ca profesori, cu generații mai mult sau mai puțin echilibrate, atunci când vorbim despre educație. Mult succes să aveți în noul vostru drum.”

Citeste si: BAC – Reguli privind desfășurarea examenelor de Bacalaureat

”Dragii mei absolvenți, drumurile ni s-au intersectat atunci când fiecare dintre noi avea nevoie să caute răspunsuri la întrebări nerostite, să reînvețe puterea visului frumos, să adune și apoi să risipească clipe, luni, ani… Ați devenit niște mici oameni MARI: la fel de frumoși, de inteligenți și deosebiți, pregătiți pentru zborul maturității. Sunt mandră de voi! Ați încheiat niște etape. Acum nu vă rămane decât să încetați să mai fiți cine erați și să vă transformați în cine sunteți!”.

Citeste si: Cum a fost ultima zi de liceu pentru elevii claselor a XII-a si a XIII-a. Urmează examenul de Bacalaureat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si