Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Nicolae. Un gând frumos celor care îşi sărbătoresc ziua numelui

La mulţi ani de Sfântul Nicolae! Mesaje, urări şi SMS-uri pentru prietenii şi rudele care poartă numele Nicolae, Nicoleta, Niculina, Niculiţă sau Nicu şi care joi, 6 decembrie, îşi sărbătoresc ziua numelui, potrivit calendarului creştin ortodox.

Author: M.C.B. joi 06 decembrie 2018 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În fiecare an, în 6 decembrie, Biserica Ortodoxă îl pomeneşte pe unul dintre cei mai cunoscuţi sfinţi din calendar: Sfântul Nicolae.

Pentru cei care doresc să transmită un gând bun, o urare sau o felicitare, dar nu au inspiraţie sau timp, le propunem câteva mesaje legate de semnificaţia sărbătorii, serioase, cu umor sau în versuri.

Din toate acestea vă puteţi inspira pentru a le face o bucurie în ziua de duminică.

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Nicolae

”Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, bunul Moş Nicolae să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!”

”Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

”Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros La Mulţi Ani, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

”Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

”De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, fericit şi bucuros. La mulţi ani în cântec de clopoţei de bucurie!”

„Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!”

„Îţi doresc ca de Sfântul Nicolae să ţi se împlinească o parte din vise, celelalte să ţi le împlinească Moş Crăciun!”

”La mulţi ani, Nicolae… în viaţă să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropeşti din cap până în picioare cu IUBIRE şi să fii SĂNĂTOS!”

”La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Nicoleta!”

”Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

”Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

”Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Bilanț coronavirus 17 octombrie 2021: Numărul cazurilor noi, în continua crestere! Ce... Bilanț coronavirus 17 octombrie 2021: Numărul cazurilor noi, în continua crestere! Ce se intampla in sectiile ATI din tara!
spotmedia.ro
Un director de la Nike a mărturisit că a împușcat și ucis un adolescent Un director de la Nike a mărturisit că a împușcat și ucis un adolescent
spotmedia.ro
Răspunsul la o criză de când lumea? Oamenii de știință au găsit o metodă de a purifica... Răspunsul la o criză de când lumea? Oamenii de știință au găsit o metodă de a purifica un litru de apă de râu doar într-o oră
b1.ro
Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
infoactual.ro
De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi... De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată
infoactual.ro
Baba Vanga: O nouă boală va lovi planeta. Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde Baba Vanga: O nouă boală va lovi planeta. Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde
evz.ro
Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât
doctorulzilei.ro
De ce nu slăbești, deși faci constant exerciții fizice? De ce nu slăbești, deși faci constant exerciții fizice?
romaniatv.net
ULTIMA ORĂ. Avem numele noului premier, nu e Cîţu, nici Cioloş, Surpriză mare ULTIMA ORĂ. Avem numele noului premier, nu e Cîţu, nici Cioloş, Surpriză mare
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si