Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Nicolae. Un gând frumos celor care îşi sărbătoresc ziua numelui

La mulţi ani de Sfântul Nicolae! Mesaje, urări şi SMS-uri pentru prietenii şi rudele care poartă numele Nicolae, Nicoleta, Niculina, Niculiţă sau Nicu şi care joi, 6 decembrie, îşi sărbătoresc ziua numelui, potrivit calendarului creştin ortodox.

M.C.B., joi 06 decembrie 2018 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În fiecare an, în 6 decembrie, Biserica Ortodoxă îl pomeneşte pe unul dintre cei mai cunoscuţi sfinţi din calendar: Sfântul Nicolae.

Pentru cei care doresc să transmită un gând bun, o urare sau o felicitare, dar nu au inspiraţie sau timp, le propunem câteva mesaje legate de semnificaţia sărbătorii, serioase, cu umor sau în versuri. Din toate acestea vă puteţi inspira pentru a le face o bucurie în ziua de duminică.

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Nicolae

”Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, bunul Moş Nicolae să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!”

”Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

”Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros La Mulţi Ani, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

”Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

”De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, fericit şi bucuros. La mulţi ani în cântec de clopoţei de bucurie!”

„Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!”

„Îţi doresc ca de Sfântul Nicolae să ţi se împlinească o parte din vise, celelalte să ţi le împlinească Moş Crăciun!”

”La mulţi ani, Nicolae… în viaţă să te împiedici de un bolovan

de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropeşti din cap până în picioare cu IUBIRE şi să fii SĂNĂTOS!”

”La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Nicoleta!”

”Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

”Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să

fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

”Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si