Mesajul cutremurator primit pe patul de spital de Busu in urmă cu puţin timp. ” Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte”

Cornelia Patrichi i-a scris cateva rânduri îndrăgitului om de televiziune Florin Busuioc, aflat pe patul de spital.

Webeditor: Lia Popescu luni 12 noiembrie 2018 , 15:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Busuioc se află in continuare internat la Spitalul Fundeni în stare destul de gravă. 

Vestile nu par deloc deloc îmbucurătoare, dimpotrivă, exista voci medicale care susţin chiar că vedeta TV ar putea fi supusă înca unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent, ceea ce ar ţine-o mai multă vreme departe de micul ecran.

Florin Busuioc se află încă în stare gravă la spital! ”Mâine dimineaţă, vreau să te văd pe post”

"Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la TV, completat de cadre specialitate.

“Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată.

Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de la Fundeni.

Afectata de faptul ca Florin Busuioc se află încă în stare gravă la spital, fosta mare dansatoare Cornelia Patrichi, a încercat sa îi transmită un mesaj de suflet, în care a folosit cuvinte motivatoare. ”Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai "apa-n piuă"). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine!”, a spus văduva marelui coregraf Cornel Patrichi.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si