Mesajul emoționant al unei românce din Italia căsătorită cu un bărbat străin: ”Mi-e tare dor să stau între românii mei”

Un mesaj transmis de o femeie de naționalitate română căsătorită în Italia cu un bărbat străin, care își exprimă regretul că nu poate participa la un eveniment organizat de Asociația culturală româno-italiană „La Coccinela Viola” pentru că soțul ei nu este de acord, ne-a atras atenția.

R.B., miercuri 23 octombrie 2019 , 13:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mesajul femeii românce, trimis Doinei Butnaru, președinta asociației sus amintite, ni se pare unul emoționant și în același timp unul disperat, care se percepe aproape ca un strigăt de ajutor. Iată ce conține mesajul respectiv:

„Ciao, Doina, eu nu pot veni sâmbătă. Soțul meu nu este de acord cu aceste întâlniri ale românilor. Nu suportă românii, nici mâncarea și nu îl lasă pe fiul său între aceștia. Nu putem nici măcar vorbi limba română în casă, se enervează și apoi avem probleme. Mi-e foarte dor să stau împreună cu români de-ai noștri. Aș vrea mult să te văd și să îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Scuză-mă.”

Citeste si: Drama Stelei, românca trimisă acasă de la spital, deși avea contracții! Bebelușul ei a murit în burtă ”L-am ținut lângă mine până dimineața”

„Cunosc o mulțime de femei în această situație”, spune Doina Butnaru, iar noi ne întrebăm: Merită un om atenția și dăruirea noastră dacă nu respectă întru totul ceea ce suntem, cine suntem și de unde venim?

Sursa: rotalianul.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si