Mesajul emoționant scris pe crucea Ioanei Condea, tânără omorâtă de un proxenet în Germania! S-a aflat abia acum

Ioana Condea a murit în urmă cu un an, după aproape 4 ani de chin, petrecuți pe un pat din spital din Germania, după ce a fost bătută și mutilată de un proxenet.

C.L., marți 07 ianuarie 2020 , 14:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Ioana Condea a lăsat în urmă un băiețel, care acum este crescut de bunici, și doi părinți îndurerați, care încă își strigă durerea.

Astăzi, de Sf Ioan, Grațiela Condea, mama Ioanei a fost la cimitir să aprindă o lumânare și a pus pe pagina de socializare un mesaj emoționant în amintirea fiicei sale.

”Iubirea lui mami, Ioana in loc să îți spună mami la mulți ani cu durere în suflet îți spun Dumnezeu să te odihnească în pace sufletul meu bun, îngerii să aibă grijă de tine puiu meu.  Te iubesc si sunt cu gandul la tine, viața mea”, este mesajul Grațielei Condea.

De altfel, mesaje emoționante sunt și pe crucea de marmură, nou ridicată, de la mormântul Ioanei Condea:

”Și cerul a-nceput să plângă

Și totul s-a întunecat

În ziua în care ai plecat

Și ploi de lacrimi au căzut

În ziua în care te-am pierdut”

Citeste si: Gheorghe Dincă va fi audiat, din nou, joi. Susține că știe unde se află Luiza Melencu

Citeste si: Detalii halucinante despre femeia moartă care a luat foc pe masa de operații! Avea cancer și a fost refuzată de alte spitale pentru a fi salvată! I s-a declanșat o hemoragie în stomac și a vărsat cu sânge

Ioana Condea a murit după 4 ani de chin! A fost bătută de un proxenet în Germania

Ioana Condea a murit în ianuarie 2019, la aproape 4 ani după ce ajunsese în spital mutilată de proxenetul care o dusese în Germania. A fost operată pe creier, a fost ani la rând în comă, însă starea ei una vegetativă nu a făcut posibilă extrenarea ei și revenirea în țară, unde o aștepta un băiețel. Ioana a murit în Germania fără să-și mai vadă vreodată băiețelul pe care-l lăsase în țară la doar un an. A rămas în urma ei o familie distrusă, mama și tatăl Ioanei au acum grijă de băiețelul ei, rămas orfan.

David a împlinit 6 ani și și-a văzut mama doar de câteva ori în viața lui, pentru că în ultimii ani Ioana a zăcut pe un pat de spital în Germania. Acum, David a început o etapă importantă din viața lui. Este ”bobocel” în clasa pregătitoare și alături de el în prima zi de școală a fost bunica, cea care s-a transformat în mama pentru băiețel.

Ioana Condea a murit după 4 ani de chin! Adevăratul motiv al decesului

După ce Ioana Condea a murit, o apropiată a povestit despre ultimele clipe din viața tinerei. ”Nu îi mai rezista corpul! În ciuda faptului că medicii făceau eforturi imense, iar ea chiar începuse să reacționeze la un moment dat la tratament, totul s-a încheiat la începutul acestui an (n.red. 2019)! Cauza decesului a fost una poate bizară, dar extrem de reală. Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat încet, încet, până când s-au rupt de tot și Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul”, a spus femeia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si