”Băbăieți, lăsați-ne pe noi, femeile, să purtăm tricouri&bluze scurte și mulate. Că vi se vede burta când ridicați mâinile și vă ies nădragii la șale când vă aplecați.

Lăsați-ne tot pe noi să purtăm blugi mulați. Pentru că așa se cuvine. Sau măcar dacă o faceți, asigurați-vă de faptul că nu-s atât de mulați încât să vi se vadă momițele prin ei, pentru că nu-i frumos și nici de bun-simț.

Citeste si: Valentina, adolescenta de 15 ani dispărută de 10 zile, a fost găsită

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lăsați-ne pe noi să mergem cu gleznele la vedere, pentru că ăsta e un semn al feminității. Poți spune despre o femeie că are glezne frumoase. Despre un bărbat care umblă cu gleznele goale și fără șosete în pantofi, nu poți spune același lucru.

Citeste si: Jandarm de 42 de ani, împuşcat accidental de un coleg în timpul unei şedinţe de tragere

Lăsați-ne tot pe noi să ne epilăm definitiv și să ne dăm cu ulei cu particule sclipitoare pe picioare înainte să ieșim din casă. Pentru că, la fel, este o chestie a noastră, a femeilor. Iar un bărbat cu picioarele perfect epilate și unse cu ulei strălucitor, dă de bănuit.

Lăsați-ne, vă rugăm, plăcile și ondulatoarele de păr, pentru că sunt ale noastre.

Fiți bărbați, tată!”, a scris tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si