Mario Iorgulescu este grav rănit după ce a provocat un teriibil accident rutier, în care și-a pierdut viața o persoană, tată a doi copii. Potrivit anchetatorilor, fiul lui Gino Iorgulescu era băut și drogat atunci când a intrat cu mașina sa, un Aston Martin, pe contrasens, cu peste 200 km/oră, și a distrus mașina lui Dani Vicol. 

Pasiunea pentru andrenalină și motoare e veche pentru Mario Iorgulescu. În februarie 2016, Mario posta următorul mesaj, în engleză, pe contul său de Facebook: ”Un prieten bun se urcă în mașina ta fără să țină cont de câte ori aproape că

l-ai omorât!”, mesaj însoțit de comentariul ”Adevărat!” și de multe emoticoane zâmbitoare! 

Mario Iorgulescu este în stare gravă după accidentul pe care l-a provocat

 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Mario Iorgulescu se află internat în Spitalul Elias din Capitală, acolo unde medicii îl supraveghează îndeaproape. Starea lui nu este una stabilă la acest moment și medicii l-au conectat la aparate pentru a-i face dializă.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu se află încă sub atenția medicilor de la Spitalul Elias din Capitală, după ce în cursul zilei de 8 septembrie a provocat o tragedie pe Șoseaua Chitilei, unde o persoană și-a pierdut viața.

Persoana care și-a pierdut viața se numește Dany Vicol (24 de ani). Mario Iorgulescu conducea un bolid de lux cu peste 200 de km/h, băut fiind. El a intrat frontal într-o altă mașină, pe contrasens. Dany Vicol a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu se află în comă la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si