Mesajul Priemierului Viorica Dăncilă pentru familia Alexandrei Măceșanu:"Le-am transmis condoleanțe părinților Alexandrei pentru că informațiile de atunci indicau că fata fusese ucisă"

Viorica Dăncilă a mărturisit într-o emisiune TV ce mesajl le-a transmis părinților Alexandrei Măceșanu.

Author: K.B. luni 19 august 2019 , 11:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Le-am transmis condoleanțe părinților Alexandrei pentru că informațiile de atunci indicau că fata fusese ucisă.

Legat de declarațiile domnului președinte Iohannis și ale domnului Barna, pe mine m-au nemulțumit – au încercat imediat să câștige capital politic. Am cerut o analiză în cadrul MAI în toate județele cum stăm, dacă avem anumite informații legate de Poliția din județele respective.

Unde avem anumite semne care să ateste anumite comportamente trebuie să luăm măsuri. În MAI avem și oameni foarte bine pregătiți, specialiști, oameni devotați, care își fac datoria. Dacă slăbim instituțiile statului nu este o abordare corectă”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unui interviu la o emisiune TV.

Citeste si: Românii, abandonați de stat! Invitat de la ora 16.15, Florin Călinescu face o analiză a crizelor sistemice din societate, plecând de la cazul "Caracal"

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, mesaj emoționant în ziua în care micuțul ar fi împlinit 10 ani

“Trebuie ca cei care au greșit să plătească, fără niciun fel de milă și fără niciun fel de excepții. Este o tragedie care a zguduit întreaga Românie, care a rezonat în sufletul fiecărei mame și care, cred eu, trebuie tratată cu foarte mare atenție.Este clar că au fost erori, este clar că s-a greșit. Este important să identificăm unde s-a greșit și acolo cei care s-au făcut vinovați să-și primească pedeapsa respectivă.

În cadrul unui grup de lucru, în subordinea primului-ministru, conduse de Raed Arafat, avem deja 14 măsuri, avem ordonanțele de urgență pregătite. Vrem măsuri și din partea Ministerului Afacerilor Interne, dar și din partea Ministerului Justiției. Voi veni cu toate aceste lucruri și le voi adopta în cazul ședinței de Guvern, urmând ca Parlamentul să ia act de acest lucru. (…).

Citeste si: Nimeni nu mai știa nimic de fosta soţie a lui Liviu Dragnea, dar noi am găsit-o! Bombonica a devenit maestru în dezvoltare spirituală! Vezi cum a avansat în ierarhie! EXCLUSIV

Citeste si: Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia!

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si