Femeia a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: 

ODA PENTRU BOGDAN

nu e bine sa te intrebi,DE CE? insa eu o sa intreb intodeauna ,de ce el;puiul meu,care pe nimeni nu a deranjat sau suparat? era facut din iubire,dragoste si daruire,nu exista ;"al meu"tot ce avea era ;al nostru UN INGER,BLAND,FRUMOS,CALD care a luat cu el tot ce pretuiam mai mult in viata;insa acum au ramas ceilalti,langa care trebuie sa fiu,am nevoie de putere si rabdareINGERUL MEU;B-G-D,durerea unei mame nu poate fi exprimata si nici spusa;cuvintele sunt prea sarace,mergi in pace;INGER FRUMOS!

DUMNEZEU SA TE IERTE( pentru cele gresite si cele nefacute,erai prea tanar,iar daca ceva a fost.......................fara voie sau stiinta!

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Un cântăreț român a murit la doar 31 de ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bogdan Șeitan

DUMNEZEU SA-L IERTE! acum e in grija ta DOAMNE ajuta-l sa aiva liniste si pace;de acum TU ESTI INGERUL NOSTRU stim ODA PENTRU EIUL MEU;INGERUL BOGDAN! ca o sa ne veghezi si o sa ne porti de grija,la fel cum ai facut-o si aici.MAMA SI BUNICII cine doreste sa -si i-a ramas bun ;sambata la ora 11:30 la biserica din piata ,va ramane timp de o ora,la 1 2 are loc inmormantarea la noul cimitir din slobozia,asteptam pe toti cei care l-au pretuit ca de cunoscut.................cred

ca l-au cunoscut destui.INGER DRAG PE PAMANT,ieri;11 /09/2019.inima ne-ai frant e gol in urma ta,cine ne va mangaia? ramane sora ta cu puiul ei micut si sotul ei dragut,care la capatai ti-au stat; 3 zile s-au rugat si apoi sufletul l-ai sfaramat,te asteptau la usa frumos, ca o papusa dar a iesit un medic barbos si ne-a intors LUMEA PE DOS. AMIN! VESNIC VEI TRAI IN INIMILE NOASTRE!”

Citeste si: Doliu în presa din România: A murit jurnalistul Octavian Metoni

Este doliu în lumea muzicală românească. Un tânăr cântăreț s-a stins din viață subit, la doar 31 de ani. Apropiații sunt în stare de șoc și nu pot accepta faptul că nu îl vor mai vedea niciodată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Bogdan Șeitan a murit prematur, la doar 31 de ani. Artistul s-a stins din viață în urma unei scurte suferințe și a lăsat în urma lui numai lacrimi și durere. Bogdan Șeitan a cântat încă de la vârste fragede și a fost solistul Ansamblului Folcloric Ghiocelul din Câmpina, dar și al Ansamblului Folcloric Perinița. 

Citeste si: Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost înmormântat

"Cum am scăpat de emoții? Am realizat că dacă devii una cu melodia, nu mai ai timp de emoții. Și am realizat că trebuie să-i fac pe oamenii care mă ascultă să simtă ce simt eu", spunea Bogdan cu câțiva ani în urmă, despre pasiunea lui, muzica.

Rudele, prietenii, dar și apropiații nu își pot reveni, m


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si