Meseria platita cu 2.500 de euro in Romania, dar la care nu exista candidati - Job-ul poate fi facut practic de oricine - Uite cum il poti obtine

Desi pare greu de crezut, in Romania este greu sa gasesti un angajat pentru acest tip de munca platit cu 2.500 de euro. Job-ul nu presupune implicatii majore, ci il poate face oricine are 18 ani impliniti.

C.I.P., joi 18 ianuarie 2018 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este vorba de meseria de tractorist, una dintre cele mai cautate, dar si mai bine platite meserii din Romania. Spre exemplu, la Stefanesti, langa Bucuresti, zeci de tineri invata mecanica agricola si viseaza sa ajunga sa lucreze pe 2.500 de euro in fiecare luna.

Cursul de formare pentru meseria de tractorist dureaza trei luni, perioada in care baietii si fetele inscrise invata cum sta treaba cu utilajele agricole. Pe langa asta, ei deprind cunostinte despre insamantare, recoltare, intretinerea culturilor.

"Programul este zi lumina. Atata timp cat iti permite vremea, poti sa lucrezi non-stop. Perioadele de pauze sunt cele in care nu iti permite timpul sa faci lucrarile la zi. In agricultura, lucrarile trebuie sa le faci in perioada optima, in intervalul 6 dimineata - 10 seara", a declarat Catalin Baicu, cursant la specializarea tractorist, pentru cei de la Libertatea.

Salariile in acest domeniu pornesc de la 1.000 de euro si merg pana la 2.500 de euro, bani pe care ii incaseaza angajatul care are experienta in a manui tractorul si utilajele agricole. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si