Tot mai mulți români se aleg să fie livratori de mâncare. Vezi motivele
Pandemia i-a făcut pe mulți să se reorienteze atunci când vine vorba de locul de muncă. Pentru că în multe domenii activitatea a fost suspendată, sau de teama de a nu rămâne fără venit, oamenii nu au avut încotro și s-au adaptat. Livratorii de mâncare sunt tot mai mulți, iar programul și-l face fiecare după bunul plac și după așteptările salariale.
"Livrarile au tot mers în timpul pandemiei, ți multi s-au mutat pe livrări."
Acesta este argumentul principal al celor care au ales să se angajeze ca livratori. Nu e o meserie ușoară, mai ales la peste 30 grade, dar mulți spun că au siguranța că nu vor mai rămâne fără loc de muncă așa cum au pațit în pandemie. Așa se face că cererea e explodat..
Meseria de livrator aduce anumite satisfacții
"Nu mă îmbogățesc din jobul ăsta, clar.. dar îmi câștig existența zi de zi."
A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar ulterior a obținut un master în comunicare digitală.
”Sunt o fire curioasă și dornică de a învăța tot timpul lucruri noi. Printre interesele mele se numără călătoriile, cititul și social media. Întotdeauna mi-a plăcut să scriu și să folosesc cuvintele pentru a transmite mai departe povești oamenilor. De asemenea, îmi place să fiu tot timpul informată, astfel că job-ul de redactor de știri a venit ca o potrivire perfecta”.
Îi place rapiditatea cu care circulă informația în mediul online și adrenalina pe care o oferă o știre de ultimă oră:
”Cred cu tărie că viitorul jurnalismului cuprinde și zona digital”.