„La noi o iarnă normală înseamnă frig. În fiecare iarnă spun acest lucru. O iarnă normală la noi nu înseamnă iarnă uşoară.(...) E un tablou cu care începem să ne obişnuim, acela că iarna mai grea este în a doua parte a anotimpului.

Ce ne aduce iarna 2019-2010? Vezi ce transmit meteorlogii

Citeste si: Cod galben de ceaţă în 15 judeţe

Ce ne aduce iarna 2019-2010? Vezi ce transmit meteorlogii

E posibil oricând de acum încolo să avem episoade cu ninsoare, dar episoade care să nu însemne neapărat venirea iernii la noi în ţară. Mai putem avea şi perioade cu vreme bună", a explicat Florinela Georgesc, potrivit Dcnews.

Ce ne aduce iarna 2019-2010? Vezi ce transmit meteorlogii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O perioadă pe care nimeni nu o va uita! NICIODATĂ!

Potrivit directorului ANM, în România, o iarnă „normală” nu înseamnă o iarnă „ușoară”.

Prognoza meteo, transmisă de ANM, arată că după data de 28 octombrie, vremea se va schimba în toată țara, mai exact temperaturile vor scădea cu peste 10 grade şi îşi vor face apariţia şi precipitaţiile, iar zonele joase vor fi acoperite de ceaţă şi de burniţă.

Citeste si: Meteo în București. Vremea se schimbă de miercuri

În zonele montane, la sfârşitul lunii octombrie temperaturile nocturne vor scădea sub pragul de îngheţ, astfel vor favoriza apariţia ninsorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si