Ultimele săptămâni au fost dificile pentru Mihai Constantinescu, însă acesta continuă să se menţină în formă, în ciuda faptului că a slăbit patru kilograme, iar recuperarea este dificilă, scrie wowbiz.ro.

„Eu mulţumesc tuturor care s-au gândit frumos la mine, care mi-au spus că au fost lângă mine cu gândul. Sunt ferm convins că asemenea gânduri fac doar bine. Acum 10 ani mi-am pus valve biologice.

Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult”, a declarat Moihai Constantinescu.
 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

„Mi-a fost foarte dor de voi.

Trebuie să mulţumesc unor îngeraşi. Trebuie să îi mulţumesc medicului care m-a operat… Am avut cam jumătate de an toate gândurile posibile şi imposibile, mai negre, mai negre, foarte negre, foarte roz, foarte colorate şi până la urmă am zis că sunt un om puternic, care atunci când vreau să fac ceva vreau, m-am decis să am hotărât să fac operaţia…

 Recunosc că am slăbit, patru kilograme. Recuperarea nu este foarte simplă.

Totul depinde de felul tău de a fi…. Doresc tuturor bărbaţilor să aibă măcar jumate şansă cât am avut eu. Simona e mai mult decât îngeraşii”
, a mai spus artistul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si