Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion pe care îl păstrează din 1994! Blonda are o amintire de nepreţuit de la catedrala devastată de incendiu!

În 1994, Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion pe care îl păstrează cu sfinţenie.

Matei Vaihan, vineri 19 aprilie 2019 , 22:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a aflat că Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion. Cea supranumită Blonda de la Cotroceni are o relaţie afectivă de neuitat cu catedrala care a fost devastată de un incendiu, la începutul acestei săptămâni. În 2006, când se afla la începutul carierei politice, Udrea vorbea despre cât de mult contează Franţa pentru ea. (vezi care este legătura incredibilă dintre Notre Dame şi o catedrală din Bucureşti

Citeste si: Românii vând pe internet cenușă de la Notre Dame și promit că are efecte miraculoase. Cu cât poți cumpăra

Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion: "Toată adolescenţa mi-am dorit să ajung la Paris"

“Tinereţea Elenei Udrea a fost influenţată de literatura franceză. Şi-a pus în gând să ajungă în capitala Franţei şi a reuşit pe când era studentă în Bucuresti.”, scria Evenimentul zilei. "Medalionul mi l-am cumpărat de la Notre-Dame, în vara anului 1994. Toată adolescenţa mi-am dorit să ajung la Paris. Am fost într-o excursie studenţească şi am cumpărat iconiţa de la Notre-Dame, am păstrat-o ca semn al unei prime mari realizări, faptul că am reuşit să ajung la Paris.", a declarat Udrea.

Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion. Merge la biserică atunci când e tristă

Nu mai e un secret că Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion. Tot atunci, Udrea a mărturisit că este o persoană credincioasă şi că merge la biserică atunci când trece prin momente dificile: "Merg de Paşte, Crăciun şi la sărbătorile mai mari. Şi mai merg atunci când mi se întâmplă să trec printr-o stare de tristeţe profundă. Cred că biserica poate să-ţi aducă linişte."

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si