Caz revoltător! Mii de persoane au fost vaccinate cu apă și sare împotriva coronavirus

Mii de oameni au fost vaccinați cu apă și sare în centre false de imunizare. Întâmplarea a avut loc în India, unde autoritățile au descoperit 12 de astfel de centre.

Author: Georgiana Balaban marți 06 iulie 2021 , 19:00

mii-de-persoane-vaccinate-cu-apa-si-sare
Mii de indieni vaccinați cu apă și sare.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mii de indieni au fost vaccinați  cu saramură în loc de vaccin anti-Covid 19. Oamenii legii au descoperit 12 centre false de imunizare.

În jur de 2.500

de locuitori ai Indiei au căzut pradă unei înșelătorii. Ei au fost vaccinați cu seruri false împotriva Sars-Cov-2. Autoritățile din Mumbai au depist până în prezent 12 centre false de vaccinare.

Citeste si: Coronavirus ucide fără milă. 3,9 de milioane de oameni au murit

Mii de oameni au fost înșelați la vaccinare

În Mumbai au fost descoperite 12 centre de vaccinare false. Oamenii erau păcăliți cu apă și sare. Organizatorii centrelor de vaccinare au încasat aproximtiv 28.000 de dolari în urma unor taxe percepute de ei pentru această acțiune.

Citeste si: Virusul indian încurcă planurile EURO 2021. Italia se teme de o nouă criză și se izolează de Marea Britanie

În spatele acestui caz, se află chiar și cadre medicale care eliberau certificate false, flacoane și seringi. Oamenii legii au început ancheta, după ce victimele au găsit detalii suspicioase pe certificatele covid-19. Oamenii au mers imediat la poliție.

În urma primelor rezultate, reiese că aceaste vaccinări false au început de la sfârșitul lunii mai până în prezent, când au fost stopate de oamenii legii.

mii-de-persoane-vaccinate-cu-apa-si-sare
Indieni - înșelați la vaccin.[Sursa foto: PixaBay]

„Foloseau apă salină și o injectau”, a mărturisit Vishal Thakur, un înalt oficial al departamentului de poliție din Mumbai.

Conform anchetei polițiștilor, 14 oameni suspectați de înșelăciune, tentativă de omor, conspirație criminală și alte acuzații au fost arestați. Printre cei arestați se află inclusiv medicii care au colaborat cu acești organizatori.

Citeste si: Carantină obligatorie pentru 14 zile: Lista galbenă a fost actualizată!

Înalta Curte din Bombay a declarat că aceste cazuri sunt cu adevărat șocante și trebuie să se ia imediat măsuri. În prezent, experții continuă cercetările pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să suporte înșelătoriile de acest gen. Urmează să se facă mai multe arestări.

Citeste si: Simptome COVID-19, varianta Delta. Varianta indiană a coronavirusului s-a răspândit în aproape 100 de țări


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si