Miliardara romanca din India investeste 500 milioane dolari in Maldive! Anca este sotia dealerului de arme Abhishek Verma si vrea sa construiasca un aeroport international pe celebra insula

Romanca Anca Verma, casatorita cu miliardarul indian Abhishek Verma, a pus ochii pe una dintre cele mai luxoase destinatii de vacante din lume: Insulele Maldive.

Radu Constantin, marți 07 noiembrie 2017 , 21:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anca Verma si sotul ei, Abhishek Verma, vor sa investeasca peste 500 milioane dolari in constructia unui aeroport in Maldive. Ei au primit o invitatie, in acest sens, de la guvernul acestui stat iar grupulk de firme pe care romanca il conduce din calitatea de presedinte: Olialia India si Olialia World a anuntat ca sunt sanse mari sa bata palma pentru realizarea acestui proiect. Noul aeroport din Maldive s-ar numi „Olialia International Airport Maldives”, investitia fiind acoperita 100% de catre grupul romancei, conform presei din Asia.

Anca Verma a fost Miss Romania in anii 90 si s-a casatorit cu unul dintre cei mai bogati oameni din India, Abhishek Verma. Acesta a facut bani din comertul cu arme, pentru care a si fost anchetat pana recent de catre autoritatile locale. In cele din urma, toate acuzatiile pe numele lui au fost retrase. In perioada in care miliardarul a stat dupa gratii, afacerile familiei au fost conduse de catre romanca, iar aceasta s-a o miscare foarte buna. Anca a adus in India un brand lituanian de bauturi racoritoare, „Olialia”, pe care l-a dezvoltat in mai multe zone de interes: lifestyle, entertainment, travel, industria bancara, imobiliare si, mai nou, industria aviatica.

In urma cu cativa ani, publicatiile economice aproximau veniturile familiei Verma la peste 3 miliarde de dolari, clasand-o pe Anca in topurile bogatilor lumii peste Ion Tiriac, Ioan Niculae sau Georgge Becali. 

Te-ar putea interesa si