Evreul maghiar crescut in SUA este unul dintre cei mai influenti oameni din lume si multi formatori de opinie, printre care jurnalisti si politicieni, acrediteaza ideea ca el ar fi in spatele mai multor revolutii si proteste din Europa de Est, afaceristul actionand prin intermediul ONG-urilor pe care le finanteaza. Oficial, octagenarul este un filantrop care a donat in jur de 7 miliarde pentru combaterea saraciei si imbunatatirea educatiei in tarile defavorizate, dar si in sprijinul democratiilor noi est-europene.

Cat este adevarat din informatiile despre acest personaj misterios si cat la suta teorie a conspiratiei, nu stie nimeni sa spuna, cert este ca barbatul in varsta de 86 de ani este privit de multi drept... "papusar". Ei bine, pe langa dominatia mondiala, finantistul mai genereaza si alte subiecte de discutie pe glob, cum ar fi proprietatile lui extraordinar de scumpe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

De departe, insa, ca grad de spectaculozitate, domeniul lui Soros din Bedford, New York, nu are egal. Resedinta de vara a miliardarului este cat un cartier. Are o vila somptuoasa, piscina interioara, piscina exterioara, gradini superbe si o fantana.

Proprietatea a gazduit si nunta nababului cu a treia sotie, Tamiko Bolton (46 de ani), consultant in educatie si sanatate. La eveniment au participat 500 de persoane din inalta societate americana, dar si cativa lideri ai unor state din Europa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si