Potrivit presei locale, Dan Cămârzan și-a făcut praf averea de aproape 30 de milioane de euro. Procurorii nu au reușit să finalizeze ancheta pentru că le-a fost imposibil să înțeleagă ceva din explicațiile inculpatului.

Citeste si: Ce spun psihologii despre cumplita crimă din Bascov?

Dan Cristian Cămârzan, unul dintre cei mai bogați români în 2010, an în care a fost prezent chiar și în Top Forbes 500, a ocupat o ”rezervă” la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Milionarul din Brașov a fost trimis acolo de judecători în august 2019, la trei luni după ce și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, potrivit NewsBV.ro.

Cum a fost pus în libertate un criminal cu probleme psihice grave

Potrivit Fanatik.ro, Judecătoria Beiuș a admis luna trecută cererea lui Dan Cămârzan de înlocuire a măsurii de siguranță a internării medicale la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei.

Magistrații au dispus liberarea sa din spital fără nicio altă restricție în afară de obligarea acestuia de a urma tratament medical ambulator. Decizia a venit în baza unei expertize medico-legale, emisă de Institutul de Medicină Legală Timișoara pe 18 mai 2022.

dan camarzan

Dan Cămârzan și-a sugrumat bunica de față cu mama lui

[Sursa foto: Arhiva KanalD]

Dan Cămârzan crede că e "trimisul lui Dumnezeu"

Cămârzan este acuzat că și-a ucis bunica, în vârstă de 93 de ani, pe 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan. 

În 2017, cu doi ani înainte de a-și ucide bunica, bărbatul și-a deschis un canal de Youtube numit ”I am God”, prin intermediul căruia susținea că este trimisul lui Dumnezeu și că Dumnezeu lucrează prin el.

Procurorii care au anchetat crima comisă de Dan Cămârzan și care l-au audiat pe acesta s-au declarat depășiți de situație. Milionarul a continuat să spună că el este ”alfa și omega”, Dumnezeul lor etc

Cămârzan era adeptul unei așa-zise secte a ”Suveranilor născuți vii”, avea zeci de filmări pe Youtube în care spunea că este Dumnezeu, fuma marijuana și părea că vorbește fără sens.

Milionarul, pe vremea când era în Topul Forbes 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si