Milionarul suspectat că și-a sugrumat bunica, internat cu forța la psihiatrie! Dan Cămârzan s-a opus anchetatorilor și a spus că e perfect lucid

Milionarul brașovean Dan Cămârzan, suspectat că și-ar fi ucis bunica, a fost transferat din celula arestului IPJ Brașov la secția de psihiatrie a spitalului-penitenciar.

Radu Constantin, joi 30 mai 2019 , 09:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Procurorii care anchetează crima de care este suspectat milionarul brașovean Dan Cămârzan și care l-au audiat pe acesta s-au declarat depășiți de situație. Milionarul a continuat să spună că el este ”alfa și omega”, Dumnezeul lor, etc

În aceste condiții, prosurorii au cerut internarea voluntară a inculpatului în vederea unei expertize psihiatrice, pentru a se vedea dacă milionarul avea sau nu discernământ în momentul în care a comis fapta. Interesant este că, deși teoretic un act medical l-ar fi ajutat pe Cămârzan în fața instanței, milionarul a refuzat internarea și a contestat decizia judecătorească ce îl obliga practic să fie văzut de psihiatru.

Cămârzan, adept al ”Suveranilor”

”Admite solicitarea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și în consecință: În baza art 184 CPP dispune internarea provizorie a inculpatrului Cămârzan Dan Cristian, deținut în arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă nr 16/17.05.2019 emis de Tribunalul Brașov pe o durată de 30 de zile în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii! Dan Cămârzan a eşuat în imobiliare, unde a strâns restanţe de peste 13 milioane de euro!

Dispune comunicarea prezentelor dispoziții administrației locului de deținere și, după rămânerea definitivă a prezentelor dispoziții, trensferul inculpatului într-o secție de psihiatrie a unui penitenciar-spital”, se arată în hotărârea judecătorilor brașoveni.

La începutul acestei luni, milionarul Dan Cămârzan a fost reținut sub suspici8unea că și-ar fi ucis bunica. Cămârzan era adeptul unei așa-zise secte ”a Suveranilor născuți vii”, avea zeci de filmări pe Youtube în care spunea că este Dumnezeu, fuma marijuana și părea că vorbește fără sens.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si