Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunț despre predarea online

Ministrul Educației a declarat că avem nevoie de profesori formați pentru predarea online.

Author: Diana Bostan luni 06 septembrie 2021 , 21:32

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunț despre predarea online
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunț despre predarea online[Sursa foto: wowbiz.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sorin Cîmpeanu a făcut o serie de declarații cu privire la predarea online, considerând că există cinci condiții esențiale pentru ca orele să se desfășoare la cel mai înalt nivel.

Vaccinarea, singura soluție pentru a asigura prezența fizică în unitățile de învățământ

Ministrul Educației a declarat că masca de protecție este importantă în interior, iar vaccinarea este singura soluție care poate pune capăt acestei crize sanitare.

”Masca este cea mai importantă măsură de protecţie. (...) Vaccinarea fiind singurul act care poate pune capăt acestei crize, restul măsurilor- mască de protecţie, distanţare, aerisire, reguli de igienă- ne ajută să ţinem sub control pandemia până când vom reuşi să-i punem punct. Vom reuşi doar atunci când vom convinge că vaccinarea este singurul act medical care poate pune capăt acestei crize sanitare”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Calcule- online doar după o lună de școală

Ministrul Educației consideră că sunt necesare cinci condiții pentru predarea online

Disponibilitate de echipamente, conținul digital, profesori formați pentru acest tip de predare, conectivitatea la internet și posibilitatea unei evaluări.

Citeste si: Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Ministrul a mențiomat că prin proiectul CRED au fost formați 50.000 de profesori, la care au mai participat la alte programe de formare, însă nu toate cadrele au participat la aceste cursuri. 

"Aproape 50.000 de profesori au trecut printr-o formare prin proiectul CRED. Au fost şi alte programe şi proiecte pentru predarea online. Însă nu toţi profesorii au beneficiat de această predare", a declarat ministrul.

Elevii se vor întoarce la cursuri pe data de 13 septembrie, cu obligativitatea purtării măștii.

Citeste si: Care sunt cele două scenarii dupa care vor funcţiona şcolile începând cu 13 septembrie 2021


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si