Ministrul Educaţiei: ”Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, afirmă că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său, întrucât ”orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”.

Andreea Stoica, vineri 11 septembrie 2020 , 11:54

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”, afirmă ministrul Educaţiei, care adăugă că aşteaptă propuneri de soluţii concrete de la cei care susţin că le au.

”Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe Facebook, adăugând că se simte tristă.

Citeste si: Guvernul alocă 100 de milioane de lei pentru laptop-uri şi materiale sanitare pentru elevi

”Fiindcă sunt sinceră, nu e bine!"

Ministrul Educţiei a completat: ”Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie

Anisie afirmă că-i e dor de elevii ei, care apreciază cu sinceritate ceea ce a făcut.

Citeste si: Ministrul Educaţiei, un nou anunţ important pentru elevi

”Mi-e dor de sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac şi voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a încheiat ministrul Educaţiei.

Citeste si: Cadrele didactice, nemulțumite de faptul că vor fi filmate în timpul orelor! "Nu este obligaţia noastră..."

Anul şcolar începe luni, cu majoritatea elevilor în sălile de clasă.

Măsurile dispuse de autorităţi, dar şi întârzierea cu care au fost transmise au generat critici, atât din partea oamenilor politici, cât şi din partea părinţilor, asociaţiilor de elevi sau sindicatelor.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si