Ministrul Sănătății a participat la activități de vaccinare în zonele rurale

În perioada 4-6 iunie, Ministrul Sănătății a efectuat vizite în judeţele Iaşi, Vaslui şi Vrancea. Acolo i-a vaccinat pe cei care au dorit și a îndemnat populația să-și aduca și rudele și apropiații la imunizare.

Author: Catalina Popa luni 07 iunie 2021 , 14:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Foto: Facebook

Duminică, loana Mihăilă a fost la Dumbrăveni în județul Vrancea, iar programul vizitei sale a cuprins și întâlniri cu reprezentanți ai Prefecturii Vrancea şi autorităților publice locale, cu medici de familie din Vrancea și o vizită la Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni.

Citeste si: Bilanț coronavirus, luni 7 iunie. Cel mai mic număr de infectări de la debutul pandemiei

Citeste si: OMS, anunţ îngrijorător: "Noul coronavirus nu va fi eradicat prea curând"

Citeste si: Alexandru Rafila, veste bună despre pandemie: Nu mai avem transmitere comunitară în România

„Văd că e o cerere din ce în ce mai mare, acolo unde mergem. De exemplu, acest număr de o sută de vaccinați în, cred că două sau trei ore, de când am început procesul de vaccinare este o surpriză plăcută. Şi câtă vreme reuşim să mobilizăm lumea în acest mod, cred că merită fiecare minut și fiecare oră de efort", a spus loana Mihăilă, ministrul Sănătății.

Bilanț coronavirus, 7 iunie. Alte 47 de decese mai vechi introduse în sistem

În intervalul 06.06.2021 (10:00) – 07.06.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 63 de decese (39 bărbați și 24 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea și Municipiul București.

47 dintre aceste decese sunt anterioare intervalului mai sus menționat și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate.

Citeste si: Țara europeană care a scăpat de epidemia de coronavirus

Astfel, 6 decese s-au produs în luna septembrie 2020, 26 în octombrie 2020, 9 în noiembrie 2020, 1 în ianuarie 2021, 3 în februarie 2021, 1 în martie 2021 și 1 în aprilie 2021, în județele Bihor, Cluj, Neamț și Vâlcea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si