"Drag popor din Polonia şi Lituania, să dăm ţărilor voastre 0 puncte de la juriul din Ucraina la Eurovision este o adeăvrată ruşine. Aţi obţinut 12 puncte de la ucraineni. Vă suntem etern recunoscători vouă, victoria noastră este comună: la Eurovision, învingem împreună duşmanul". 

Citeste si: Pe 10 mai are loc Semifinala 1 la concursul EUROVISION 2022. Care sunt piesele care intră în concurs

Ministrul ucrainean al Culturii cere scuze reprezentanţilor Poloniei şi Lituaniei după scandalul de la Eurovision

"Acest lucru nu reflectă în niciun caz atitudinea voastră faţă de voi, cei mai apropiaţi prieteni în Europa", a spus sâmbătă ministrul culturii Oleksandr Tkachenko. 

Citeste si: VIDEO| Zelenski, mesaj emoționant după ce Ucraina a câștigat trofeul Eurovision 2022: Muzica noastră cucerește Europa!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Şi la Chişinău au fost nemulţumiri în privinţa juriului naţional care nu a acordat niciun punct României. Directorul Teleradio-Moldova, Vlad Ţurcanu, a acuzat juriul de la Chişinău că, spre deosebire de publicul moldovean care a acordat cele mai multe voturi artiştilor din România şi Ucraina, a ales să ofere cele mai multe puncte Ucrainei şi Marii Britanii, ignorând prestaţia României.

Juriul de la Chișinău nu a acordat niciun punct României

"Atitudinea juriului moldovean faţă de prestaţia artiştilor români pe scena concursului Eurovision nu este totuna cu atitudinea Republicii Moldova faţă de România", făcând referire la faptul că publicul din Moldova a votat preponderent artiştii din România şi Ucraina, iar juriul nu a acordat niciun punct României.

Citeste si: WRS a provocat delir pe scena Eurovision

Melodia „Stefania” a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte.

Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. Reprezentantul României s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si