Caz șocant în Iași. Tânăr bătut și răpit de șase bărbați, apoi pus să fie sclav

Un adolescent a fost răpit și bătut crunt de șase bărbați. Tânărul a devenit ulterior sclav la stâna indivizilor din Iași.

Author: Georgiana Balaban vineri 16 octombrie 2020 , 13:18

minor răpit la stână
Adolescent ieșean răpit de șase bărbați.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scene șocante în Iași, unde un tânăr a fost răpit cu bestialitate. Băiatul a fost bătut și apoi obligat să devină sclav la stâna atacatorilor. După teribila scenă, ieșeanul a reușit să scape într-o clipă de neatenție a bărbaților.

Un băiat din Iași a trecut prin cumpăna vieții. Băiatul a fost atacat la stâna situată în zona denumită popular „Dealul Bacalul”, fiind bătut cu bestialitate și răpit de 6 indivizi. Bărbații l-au luat cu forța în mașină. Întregul incident s-a întâmplat la doar 500 de metri de o stână unde dormeau mai mulți ciobani.

Minor răpit de șase indivizi, pentru a deveni sclav

Tânărul a fost răpit în data de 12 spre 13 iunie 2018. Minorul a fost săltat în jurul orei 23:30 de la stâna unde muncea alături de mai mulți ciobani. Vinovați au fost 6 indivizi, cu vârste cuprinse între 33 și 40 de ani, care i-au aplicat tânărului mai multe lovituri, cu pumni și picioare în jurul feței, până

când acesta a intrat în stare de inconștiență.

Bărbații l-au dus cu forța la mașină, apoi l-au lăsat la stâna celui care a organizat răpirea.

minor răpit la stână
Minorul a fost răpit chiar aproape de stâna unor ciobani.[Sursa foto: google]

În cele din urmă, minorul a reușit să scape. El a profitat de neatenția celor care îl supravegheau. Adolescentul a mers direct în fața polițiștilor și a povestit prin tot ce a trecut. În urma investigațiilor, indivizi au ajuns pe mâna anchetatorilor, apoi pe cea a magistraților. În urma anchetei, vinovații au fost condamnați la următoarele pedepse: Liviu Gheorghe Huțuțui (34 de ani) la 3 ani de închisoare, Ioan Cătălin Ciobanu (34 de ani) 2 ani și 8 luni de închisoare, Aurel Aparască (40 de ani) 3 ani și 4 luni de închisoare, Dănuț Mihai Dărîngă (33 de ani) 2 ani și 8 luni de închisoare, în vreme ce Petru Amuntenci (35 de ani) a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si