Pentru minorul de 15 ani norocul a luat sfârșit aseară când a fost surprins în trafic de către oamenii legii. Nu este singurul caz de acest fel din Maramureș. Tot aici, un bărbat de 27 de ani s-a urcat la volan în brațe cu nepoțica sa.

Adolescent de 15 ani la volan

Băiatul de 15 ani a fost filmat când conducea autoturismele deținute de familia sa pe drumurile publice.

Este vorba despre tractoare, maşini de teren sau motociclete.

Noaptea trecută oamenii legii l-au observat când conducea o motocicletă, i-au făcut semn să oprească, dar băiatul și-a continuat drumul. Oamenii legii au reușit să îl oprească și l-au audiat în prezența tatălui său.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul s-ar fi enervat în cadrul audierilor și ar fi trecut la amenințări.

Citeste si: Reacția Monicăi Macovei după accidentul în care a fost implicată

Adolescentul are acum dosar penal pentru că a condus fără a deține permis de conducere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, un bărbat de 27 de ani va răspunde în fața legii după ce s-a urcat la volan cu nepoțica de doar câțiva ani pe care o ținea în brațe. Imaginile au fost filmate de ziua micuței și postate pe o rețea de socializare. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz.

Un șofer fără permis auto a lovit trei mașini parcate, în timp ce era urmărit de oamenii legii

Un şofer fără permis a lovit trei maşini parcate în Constanţa în timp ce era urmărit de poliţişti. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Un șofer fără permis  a lovit trei mașini parcate în municipiul Constanța în timp ce era urmărit de polițiști, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Citește si:  Accident înfiorător în Dâmbovița, cu 8 victime. Un camion a spulberat un microbuz. A intervenit elicopterul SMURD

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că sâmbătă seara, polițiștii au făcut semnal de oprire pentru o mașină, care şi-a continuat deplasarea. În timp ce era urmărit de polițiști, șoferul a lovit trei mașini parcate.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 23.35,  polițiștii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate”,  a transmis IPJ Constanța.

Citește si:  Două autoturisme au ars ca torțele în Iași. Atac de tip mafiot sau răzbunare?

Polițiștii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru această perioadă. De asemenea, anchetatorii au mai aflat că mașina respectivă este proprietatea unei femei, în vârstă de 51 de ani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește si:  Accident produs de o șoferiță de 18 ani din Neamț. O minoră a fost rănită și dusă la spital

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Citește si:  Cine era Dani, motociclistul de 28 de ani care a murit în urma accidentului din Mamaia. Tânărul avea doi copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si