"Se simte prezenta maicii domnului in locul asta. Este o binecuvantare a Maicii Domnului."

" In urma cu 13 ani, ceva se intampla in judetul Giurgiu, in localitatea Letca Noua. Oamenii numeau minune. A fost o minune? Cu-adevarat a fost o minune si timpul a demonstrat lucrul acesta.

Pentru ca atunci, pe 3 noiembrie, pentru prima data, din icoana maicii domnului, care se afla aici, in naosul bisericii, au inceput sa izvorasca lacrimi de mir." 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A fost momentul in care atat preotul cat si localnicii si-au dat seama ca este un semn divin si ca biserica  lor neingrijita pana atunci, trebuie sa renasca.

Si  nu s-a intamplat doar o singura data. Icoana Maicii Domnului cu Pruncul in Brate a continuat sa lacrimeze atat in timpul slujbelor cat si in afara lor.

De atunci, Parintele Nicolae care tocmai fusese

numit preot paroh in Letca Noua s-a zbatut sa improspateze acest lacas de cult  si sa-l transforme intr-o manastire .Un  colt de rai pentru credinciosii care-i trec pragul.

Vestea ca Icoana Maicii Domnuluicu Pruncul in Brate  de la Letca Nou plange cu lacrimi de mir s-a raspandit repede si multi credinciosii au venit sa-i ceara ajutorul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si