"Se simte prezenta maicii domnului in locul asta. Este o binecuvantare a Maicii Domnului."

" In urma cu 13 ani, ceva se intampla in judetul Giurgiu, in localitatea Letca Noua. Oamenii numeau minune. A fost o minune? Cu-adevarat a fost o minune si timpul a demonstrat lucrul acesta. Pentru ca atunci, pe 3 noiembrie, pentru prima data, din icoana maicii domnului, care se afla aici, in naosul bisericii, au inceput sa izvorasca lacrimi de mir." 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citeste si: O noua zi nationala, votata de Parlament. Ziua nationala a produselor agroalimentare romanesti se va sarbatori pe 10 octombrie

A fost momentul in care atat preotul cat si localnicii si-au dat seama ca este un semn divin si ca biserica  lor neingrijita pana atunci, trebuie sa renasca.

Si  nu s-a intamplat doar o singura data. Icoana Maicii Domnului cu Pruncul in Brate a continuat sa lacrimeze atat in timpul slujbelor cat si in afara lor.

De atunci, Parintele Nicolae care tocmai fusese numit preot paroh in Letca Noua s-a zbatut sa improspateze acest lacas de cult  si sa-l transforme intr-o manastire .Un  colt de rai pentru credinciosii care-i trec pragul.

Vestea ca Icoana Maicii Domnuluicu Pruncul in Brate  de la Letca Nou plange cu lacrimi de mir s-a raspandit repede si multi credinciosii au venit sa-i ceara ajutorul.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si