Mioara Roman a uitat să plătească chiria şi la apartamentul în care s-a mutat după ce a plecat din vila RA-APPS! Fosta soţie a lui Petre Roman, datoare cu încă 8.000 euro

Mioara Roman nu şi-a plătit chiria nici pentru apartamentul în care s-a mutat după ce a părăsit vila din Primăverii, în care s-a mutat Traian Băsescu.

Radu Constantin, luni 19 noiembrie 2018 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fosta soţie a lui Petre Roman continuă să înregistreze datorii la RA-APPS, chiar dacă a plecat din vila din cartierul Primăverii de mai bine de 3 ani. Mioara a primit atunci tot de la Regie un apartament cu trei camere despre care spunea la vremea respectivă că e mulţumită de chirie. ”Chiria e normală, la nivelul pieţei”, spunea Mioara Roman la acea vreme, jurnaliştii menţionând atunci că femeia va plăti în jur de 400 euro pe lună.

În primăvara acestui an, Mioara Roman a decis să plece şi de acolo şi să se mute în altă parte, lăsând în spate o datorie la chirie pe 10 luni şi la utilităţi pe 11 luni. RA-APPS i-a deschis o nouă acţiune în instanţă pentru recuperarea sumei de 8774,63 euro, la care însă Mioara Roman nici măcar nu s-a mai prezentat.

La începutul acestei săptămâni, judecătorii au dat sentinţa în acest proces şi au decis că Mioara Roman trebuie să plătească sumele de: 6.473,75 euro – chirie restantă, 9.642,51 lei – utilităţi neachitate şi 2.005,04 lei – dobânzi. Mioara Roman a fost reprezentată în instanţă de una vocat curator care a solicitat eşalonarea plăţii, judecătorii respingând însă cererea. Decizia nu este însă una dfinitivă şi poate fi atacată în 30 de zile.

Nu este însă primul proces pe care Mioara Roman l-a pierdut cu RA-APPS. Ea a fost executată pentru mai bine de 100.000 euro, după 6 ani de procese cu Regia, pentru vila din Primăverii. Ea a locuit acolo încă de pe vremea când Petre Roman era în guvern, însă la un moment dat a renunţat să mai plătească chiria pentru că RA-APPS a mărit-o de 10 ori, încercând astfel s-o determine să plece din imobilul unde locuia, susţin reprezentanţii Regiei, fără drept.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si