Mioara Roman a uitat să plătească chiria şi la apartamentul în care s-a mutat după ce a plecat din vila RA-APPS! Fosta soţie a lui Petre Roman, datoare cu încă 8.000 euro

Mioara Roman nu şi-a plătit chiria nici pentru apartamentul în care s-a mutat după ce a părăsit vila din Primăverii, în care s-a mutat Traian Băsescu.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin luni 19 noiembrie 2018 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fosta soţie a lui Petre Roman continuă să înregistreze datorii la RA-APPS, chiar dacă a plecat din vila din cartierul Primăverii de mai bine de 3 ani. Mioara a primit atunci tot de la Regie un apartament cu trei camere despre care spunea la vremea respectivă că e mulţumită de chirie.

”Chiria e normală, la nivelul pieţei”, spunea Mioara Roman la acea vreme, jurnaliştii menţionând atunci că femeia va plăti în jur de 400 euro pe lună.

În primăvara acestui an, Mioara Roman a decis să plece şi de acolo şi să se mute în altă parte, lăsând în spate o datorie la chirie pe 10 luni şi la utilităţi pe 11 luni. RA-APPS i-a deschis o nouă acţiune în instanţă pentru recuperarea sumei de 8774,63 euro, la care însă Mioara Roman nici măcar nu s-a mai prezentat.

La începutul acestei săptămâni, judecătorii au dat sentinţa în acest proces şi au decis că Mioara Roman trebuie să plătească sumele de: 6.473,75 euro – chirie restantă, 9.642,51 lei – utilităţi neachitate şi 2.005,04 lei – dobânzi. Mioara Roman a fost reprezentată în instanţă de una vocat curator care a solicitat eşalonarea plăţii, judecătorii respingând însă cererea. Decizia nu este însă una dfinitivă şi poate fi atacată în 30 de zile.

Nu este însă primul proces pe care Mioara Roman l-a pierdut cu RA-APPS. Ea a fost executată pentru mai bine de 100.000 euro, după 6 ani de procese cu Regia, pentru vila din Primăverii. Ea a locuit acolo încă de pe vremea când Petre Roman era în guvern, însă la un moment dat a renunţat să mai plătească chiria pentru că RA-APPS a mărit-o de 10 ori, încercând astfel s-o determine să plece din imobilul unde locuia, susţin reprezentanţii Regiei, fără drept.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Alex Velea a dat cărțile pe față! Adevărul despre cearta cu Zannidache: ”Până la urmă,... Alex Velea a dat cărțile pe față! Adevărul despre cearta cu Zannidache: ”Până la urmă, așa este viața”
spotmedia.ro
Jurnaliştii şi studenţii sunt ţintele unui nou sistem de supraveghere cu recunoaștere... Jurnaliştii şi studenţii sunt ţintele unui nou sistem de supraveghere cu recunoaștere facială din China
spotmedia.ro
Când PSD nu se poate abține. Rânjetul lui Dragnea în noua coaliție Când PSD nu se poate abține. Rânjetul lui Dragnea în noua coaliție
b1.ro
Oana Roman, criză de nervi din cauza polițiștilor: „Nu sunteți în stare de nimic!” Oana Roman, criză de nervi din cauza polițiștilor: „Nu sunteți în stare de nimic!”
infoactual.ro
Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă... Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet
infoactual.ro
Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali... Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi
evz.ro
Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă?... Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au interzis să vorbesc”
doctorulzilei.ro
Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a doua doză. „Nu voi face cea de-a treia... Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a doua doză. „Nu voi face cea de-a treia doză a vaccinului, deși acum o lună eram convins că o voi face/ Dacă nu mă operez ajung în cărucior”
romaniatv.net
SOV, mesaj FULMINANT de 1 Decembrie: Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă. Nişte... SOV, mesaj FULMINANT de 1 Decembrie: Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă. Nişte bulangii au decis soarta noastră! Afară din NATO şi UE
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si