Mioara Roman a uitat să plătească chiria şi la apartamentul în care s-a mutat după ce a plecat din vila RA-APPS! Fosta soţie a lui Petre Roman, datoare cu încă 8.000 euro

Mioara Roman nu şi-a plătit chiria nici pentru apartamentul în care s-a mutat după ce a părăsit vila din Primăverii, în care s-a mutat Traian Băsescu.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin luni 19 noiembrie 2018 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fosta soţie a lui Petre Roman continuă să înregistreze datorii la RA-APPS, chiar dacă a plecat din vila din cartierul Primăverii de mai bine de 3 ani. Mioara a primit atunci tot de la Regie un apartament cu trei camere despre care spunea la vremea respectivă că e mulţumită de chirie.

”Chiria e normală, la nivelul pieţei”, spunea Mioara Roman la acea vreme, jurnaliştii menţionând atunci că femeia va plăti în jur de 400 euro pe lună.

În primăvara acestui an, Mioara Roman a decis să plece şi de acolo şi să se mute în altă parte, lăsând în spate o datorie la chirie pe 10 luni şi la utilităţi pe 11 luni. RA-APPS i-a deschis o nouă acţiune în instanţă pentru recuperarea sumei de 8774,63 euro, la care însă Mioara Roman nici măcar nu s-a mai prezentat.

La începutul acestei săptămâni, judecătorii au dat sentinţa în acest proces şi au decis că Mioara Roman trebuie

să plătească sumele de: 6.473,75 euro – chirie restantă, 9.642,51 lei – utilităţi neachitate şi 2.005,04 lei – dobânzi. Mioara Roman a fost reprezentată în instanţă de una vocat curator care a solicitat eşalonarea plăţii, judecătorii respingând însă cererea. Decizia nu este însă una dfinitivă şi poate fi atacată în 30 de zile.

Nu este însă primul proces pe care Mioara Roman l-a pierdut cu RA-APPS. Ea a fost executată pentru mai bine de 100.000 euro, după 6 ani de procese cu Regia, pentru vila din Primăverii. Ea a locuit acolo încă de pe vremea când Petre Roman era în guvern, însă la un moment dat a renunţat să mai plătească chiria pentru că RA-APPS a mărit-o de 10 ori, încercând astfel s-o determine să plece din imobilul unde locuia, susţin reprezentanţii Regiei, fără drept.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si