Mircea Badea, despre cazul olandezului-ucigaș: ”Îmi pare rău că am avut dreptate”

Mircea Badea consideră că polițiștii nu și-au dat interesul în cazul criminalului olandez, și că acesta ar fi putut fi prins încă din 2016, atunci când a răpit și abuzat sexual o fetiță de 8 ani, din Iași.

Author: R.B. vineri 27 septembrie 2019 , 10:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Îmi pare rău că am avut, cumva, dreptate că olandezul, clar, nu se afla la prima treabă prin România și că el nu ar fi fost prins nici acum dacă nu s-ar fi întâmplat două lucruri: dacă nu s-ar fi suprapus peste interesul media pentru acest gen de lucruri, pentru că populația acum, printr-o conjuctură trecătoare, sunt convins, e interesată în acest moment de astfel de treburi și că l-a luat valul și a și ucis-o.

Citeste si: Olandezul s-a sinucis degeaba! Cum i-a salvat justiția pe pedofilii străini din România?

Chiar și așa nu cred că s-ar fi întâmplat mare lucru de la autoritățile din România, dacă nu era presiunea media. Pentru că în Iași ăia nu l-au găsit pe olandez pentru că i-a durut în cot. Aia cu ‘nu se vede bine pe imagine’… Să zicem că era pană de curent și nu mergea nicio cameră – nu mai prinzi criminalul că e pană de curent? Adică noi transformăm acești magistrați cu pensii speciale în niște secretare care doar se uită pe un ecran? Așa, să ma uit pe un ecran pot și eu“, a spus Mircea Badea, conform cancan.ro.

Citeste si: Mesajul cutremurător al fiicei pedofilului olandez pentru părinții Adrianei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si