Mircea Diaconu, dezvăluiri uluitoare despre europarlamentarii români ”În avion, fiecare se întoarce cu fundul la celălalt”

Mircea Diaconu este europarlamentar independent de 4 ani şi susţine că nu mai vrea să candideze.

Webeditor: A.N. Author: C.L. vineri 11 ianuarie 2019 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actorul Mircea Diaconu face politică de mai mulţi ani, iar la alegerile trecute a vrut să fie europarlamentar independent. Şi a reuşit! După mai bine de 4 ani de mandat, Mircea Diaconu susţine că nu-şi mai doreşte să candideze pentru Parlamentul European.

Într-un interviu pentru psnews, Mircea Diaconu a mărturisit că nu-şi cunoaşte toţi colegii europarlamentari români.

Mircea Diaconu, despre europarlamentarii români ”Unii chiar sunt degeaba”

”Acolo lucrezi, practic nu te vezi decât dacă ne dăm întâlnire la un moment dat. Nu ai cum că te vezi efectiv, decât în avion. În avion, fiecare grup politic se întoarce cu fundul la celălalt grup politic, aşa se întâmplă pe acolo, şi nu vorbesc unii cu alţii prea mult, ceea nu este bine deloc. Eu de câte ori am mers cu avionul s-a întâmplat să stau alături de personaje nu foarte fericite din punctul acesta de vedere, dar nu am avut nicio problemă. Discut cu oricine.

Pe de altă parte este un adevăr, credeţi-mă: pe unii dintre ei nici nu-i cunosc după aproape 5 ani. Unii dintre ei chiar sunt degeaba pe aici, vorbesc foarte serios. Dar mă rog, este ”efectul-listă”. Mă tot întrebam: pentru numele lui Dumnezeu, cum a ajuns domnul acesta pe lista acestui partid onorabil, fără nicio discuţie, să fie în Parlamentul European.

Şi va fi la fel şi acum”, a mărturisit Mircea Diaconu în respectivul interviu. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si