Mircea Lucescu, declaraţii despre moartea lui Ilie Balaci. Care ar putea fi unul dintre motivele tragediei

Mircea Lucescu a fost antrenorul lui Ilie Balaci la Dinamo, în anii 80. Prieteni de ani de zile, Lucescu crede ca un viciu pe care l-a avut de la 18 ani i-a dăunat.

M.C.B., luni 22 octombrie 2018 , 10:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Am auzit ce s-a întâmplat. El fuma destul de mult şi asta i-a afectat. Acesta e un avertisment pentru cei trecuţi de 50 de ani. Trebuie să renunţăm la astfel de obiceiuri. Îmi pare foarte rău pentru familia lui. Pentru prieteni, pentru Craiova, pentru fotbalul românesc. E unul dintere marile talente ale nostre ”, a declarat Lucescu pentru Digi Sport.

”Am ţinut foarte mult la el. Am avut un turneu european împreună, la Paris. Ne pregăteam pentru Campionatul European. Atunci am avut un conflict cu el pentru că era prea egoist, dar l-am înţeles. Voia să prindă un tansfer mare.După accidentarea pe care a suferit-o la un moment dat, am mers după el la Slatina şi l-am adus la Bucureşti. Atunci preluasem Dinamo şi simţeam că e nevoie de el la club. L-am luat şi pe el şi pe Cămătaru. L-am ajutat cu ce am putut. L-am luat şi la echipa naţională”, a completat Lucescu.

"Il Luce" a povestit şi cum a decurs ultima lor întâlnire: ”Ultima întâlnire am avut-o la un restaurant. Am discutat tot ce s-a întâmplat cu cariera sa de antrenor din ţările arabe. Nu a reuşit în fotbalul românesc pentru că sunt foarte multe temperamente, e mai uşor în alte ţări. Noi suntem foarte pretenţioşi. Cariera de jucător te ajută, dar nu poţi să-i ceri să facă aceleaşi performanţe şi ca tehnician. Oricum, a fost şi un antrenor foarte bun. A câştigat tot în ţărille arabe”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si