Mircea Lucescu, în vârstă de 78 de ani a anunțat vineri că își dă demisia de la Dinamo Kiev. Anunțul a venit la scurt timp, după ce echipa sa a a pierdut cu Șahtior cu scorul de 0-1. Acesta a avut o activitate de aproape 45 de ani.

Ce declarații a făcut Mircea Lucescu înainte să se retragă din fotbal?

În ultimul timp s-a dedicat foarte mult fotbalului ucrainean, despre care spune că are un viitor frumos.

Mircea Lucescu a declarat, de asemenea în conferința de vineri că i-ar fi plăcut să-și încheie cariera într-un alt mod.

”Totul se termină. Am dat 15 ani fotbalului ucrainean și meciul cu Șahtior a fost ultimul în fruntea Dinamo. Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dat 15 ani fotbalului din Ucraina. Așa am decis să-mi pun capăt carierei. A fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Va mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să o închei altfel, dar totul se termină- o carieră fotbalistică, dragostea și viața. Totul are un început și un sfârșit”, a declarat fostul antrenor, conform GSP.

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu - fost antrenor al echipei Dinamo Kiev

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Lucian Burdujan, fostul fotbalist al Rapidului, în vârstă de 39 de ani a fost dat dispărut de Poliția Română

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Acesta a mai spus că este dificil pentru el să ducă acest război de unul singur. Totodată, lipsa fanilor și a liniștii l-au făcut să ia acestă decizie.

”Am devenit mai sentimental peste ani. Fiecare meci a devenit tot mai complicat pentru mine.

E dificil să mă gândesc constant la toți oamenii nevinovați care mor. Nu pot combina asta cu fotbalul. Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc fotbalului din Ucraina pentru acești 15 ani minunați”, a mai adăugat Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev, mesaj după plecarea lui Mircea Lucescu

La scurt timp după veste, a fost anunțat faptul că Oleksandr Șovkovski va prelua locul lui Mircea Lucescu, cel puțin pentru moment. Și Dinamo Kiev a confirmat cele întâmplate în mediul online.

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu s-a retras din fotbal, după o carieră de aproape 45 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gigi Becali, atac dur la adresa lui Dorian Popa! Patronul FCSB cere o pedepsă de cinci ani de închisoare pentru îndrăgitul artist

„Mircea Lucescu a demisionat din postul de antrenor principal. Meciul împotriva lui Șahtior a devenit ultimul pentru expertul român în culorile alb-albastru”, a precizat echipa de fotbal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si