Mitingul de protest al Blocului National Sindical fata de Codul fiscal a inceput. Peste o mie de sindicalisti sunt in Piata Victoriei

Mitingul de protest al Blocului National Sindical fata de Codul fiscal a inceput, marti, peste o mie de persoane fiind in Piata Victoriei. Manifestantii au vuvuzele, fluiere, bannere si steaguri tricolore, fiind asteptati circa 2.000 de participanti. Ca urmare a ceremoniilor de comemorare a Regelui Mihai I la Palatul Regal, sindicalistii au restrans manifestarea care ar fi trebuit sa aiba loc si in Piata Revolutiei.

Author: V.P. marți 12 decembrie 2017 , 11:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Protestul se desfasoara intre orele 11.00 si 13.00, deja peste o mie de persoane fiind in Piata Victoriei.

Manifestantii au vuvuzele, fluiere, bannere si steaguri tricolore, iar coloane de sindicalisti continua sa vina in piata.

Sindicalistii estimeaza participarea a aproximativ 2.000 de persoane.

"Din respect pentru Familia Regala si pentru istoria poporului roman, avand in vedere actiunile ce urmeaza a fi organizate la Palatul Regal pentru comemorarea Regelui Mihai, BNS a decis sa revizuiasca modul de organizare, actiunea de protest se va

organiza doar in Piata Victoriei”, a anuntat BNS.

BNS acuza membrii Parlamentului de lipsa de interes fata de problemele exprimate de angajati, precum si de reprezentanti ai mediului de afaceri.

”Prin aceasta actiune de protest continuam sa atragem atentia Guvernului si puterii politice cu privire la efectele negative, pe termen scurt, dar si pe termen mediu si lung, generate de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat. Transferul tuturor riscurilor sociale catre salariat dar si distrugerea sistemului negocierilor colective condamna forta de munca din Romania la o precarizare consolidata a relatiilor de munca. Drepturile fundamentale ale lucratorilor sunt amenintate, sansele pentru relatii de munca corecte, bazate pe incredere si respect reciproc, continua sa se degradeze.

Principiul solidaritatii va deveni o responsabilitate exclusiva a salariatilor cu restul categoriilor sociale.
Cu salariatii din Romania nu va mai fi nimeni solidar de la 01.01.2018”, spun reprezentantii BNS.

Mai multe echipaje de jandarmi si politisti sunt prezente la fata locului.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si