Moarte cruntă pentru un bebeluş de numai un an. Mama s-a îmbătat atât de tare încât l-a uitat într-un şanţ. Copilul a fost găsit a doua zi îngheţat

Descoperire macabră într-un şanţ! Un bebeluş de un an a fost găsit îngheţat, după ce mama s-a îmbătat atât de tare încât l-a uitat afară.

Author: M. P. miercuri 28 noiembrie 2018 , 21:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia, din Soltăneşti, Republica Moldova, se întorcea în stare de ebrietate acasă, după ce a chefuit la o prietenă. În drum spre casă ea a căzut şi a scăpat copilul din braţe într-un şanţ, unde l-a şi lăsat.

Abia dimineaţă aceasta a observat că bebeluşul nu este lângă ea şi s-a pornit împreună cu sora sa să-l caute însă l-a găsit mort, pe drum.

"Deplasându-se pe drum, având copilul în braţe l-a scăpat din braţe, iar ulterior s-a întors acasă fără copil, s-a întors ca să se culce", a menţionat Victor Triboi, şeful secţiei de urmărire penală.

"Noapte am înţeles că doamna cu copilul s-a dus la femeia din mahala şi cerea copilul. Femeia s-a mirat şi a spus că nu a luat copilul şi ea a ieşit în drum şi când s-a uitat într-o parte a văzut copilul mort", a precizat Nicolae Vasilache, primarul satului Soltăneşti.

Vecinii femeii sunt şocaţi de cele întâmplate:

"Doamna consuma alcool, tot timpul copilaşul cela rămânea cu bunica, iar ea se ducea nu ştiu pe unde. O mamă iresponsabilă".

"Ei nu au grijă de copii. Tatăl lor tot îi dă cu păhărelul, o familie destrămată".

Femeia este despărţită de tatăl micuţului. Cei doi mai au împreună un băiat, de 10 ani.

"Dacă tatăl va fi disponibil, condiţiile de trai îi vor permite ca să ia copilul la întreţinere, îl va lua tata, dacă nu, atunci Direcţia asistenţă socială îi va aprecia statutul şi îi va asigura protecţie copilului", a subliniat Xenia Axenti, şefa Direcţiei asistenţă socială din Nisporeni, potrivit publika.md.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si