Accidentul a avut loc în zona localității Gâștești. Unul dintre tineri, cel care conducea motocicleta, nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule. Impactul a fost atât de violent încât cei doi au murit pe loc.

Citeste si: Accident grav în Buzău: Un mort şi patru răniţi, printre care și doi copii

Tânărul nu avea permis de conducere

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat.

Citeste si: Incident șocant în Arad. O tânără a fost împinsă în faţa unei maşini de o femeie cu probleme

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Un mort și patru răniți în Buzău, într-un accident

Accident mortal în Buzău, unde o persoană a murit, iar alte patru, între care doi copii, au fost grav rănite. Accidentul s-a produs joi, pe DN 10, în zona localităţii buzoiene Cislău.

Citeste si: VIDEO| Accident cu cinci autoturisme implicate pe A1/Șapte persoane rănite/Traficul în sensul spre București a fost oprit complet

Potrivit IPJ Buzău, este vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie, dinspre Braşov către Buzău.

La volanul ambelor mașini se aflau femei, una de 26 de ani, din Bucureşti, cealaltă de 53 de ani, din Siriu.

Citeste si:  Femei din Capitală, înțepate cu cuțitul de un bărbat care se deplasează pe trotinetă

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată într-un copac.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si