Un cetățean român și-a pierdut viața pe M74 în Marea Britanie. Accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în primele ore ale dimineții, în Lanarkshire. Furtuna din Malik l-a făcut pe șofer să ajungă pe contrasens și a fost izbit de un autovehicul.

Citeste si: Un bărbat a fost lovit mortal de tren, între Cluj-Napoca şi Apahida

Bărbatul, șofer de TIR, a avea un copil de 12 ani

„Soția sa este distrusă, toți suntem în stare de șoc. Nu ne vine să credem. Încă îl așteptăm să vină acasă. Cel mai greu îi este fiului său, care tot speră că tatăl său se va întoarce. Era un șofer cu experiență, a condus prin toată Europa. Era un șofer responsabil, nu a avut niciodată probleme cu legea. Chiar și acum, poliția a declarat că nu a fost vina lui. Purta centura de siguranță și nu stătea pe telefon. Din cauza furtunii...”, a declarat nepoata victimei.

Bărbatul locuia în Liverpool, iar de doi ani era șofer de TIR. Un băiețel de 12 ani, premiant la școală, a rămas orfan de tată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Pentru noi, era cea mai bună persoană din lume. Își petrecea tot timpul liber cu fiul său, pe care îl iubea enorm. Înainte de a afla ce s-a întâmplat cu tatăl său, verișorul meu mi-a mărturisit că nu reușește să identifice semnalul GSP al lui Bogdan. Când a văzut știrile, cred că s-a speriat că ar putea fi vorba de tatăl său. Apoi poliția a venit acasă și ne-a confirmat tragica veste”, a

mai declarat nepoata victimei.

Citeste si: Minune la Iași. Tânăra însărcinată, victima cumplitului accident rutier, a fost salvată și urmează să nască

Accident tragic și pe șoselele din România

Un accident tragic a avut loc și la Iași în dimineața zilei de marți, 1 februarie, unde șapte persoane și-au pierdut viața.

Accidentul cumplit s-a petrecut la ieşirea din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos. Au fost implicate trei vehicule, respectiv un autocamion, o ambulanţă şi un autovehicul. Camionul transporta agregate, în ambulanță se aflau șoferul, o asistentă, dar și o femeie însărcinată, iar în microbuz se aflau șase persoane plus șoferul. Potrivit ziaruldeiași.ro, toate cele şase persoane din autoutilitară care au decedat veneau din localitatea Boureni și se îndreptau către locul lor de muncă, în Iași. 

Citeste si: Accident teribil în Bran. O persoană a murit și o alta este grav rănită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si