Victima avea 48 de ani și era din Mărăcineni, Buzău. El și-a găsit sfârșitul la locul de muncă. Eugen a decedat după ce a fost strivit de motostivuitorul pe care lucra. Medicii nu au putut să-l mai salveze.

Moartea tragică a lui Eugen

Eugen Viciu a murit la 48 de ani. El a pierit, în urmă cu două zile, într-un accident de muncă.

Bărbatul se afla în incinta depozitului de fier din Mărăcineni. El lucra pe motostivuitor și a fost strivit de acest utilaj. Mașinăria s-a răsturnat peste el într-o fracțiune de secundă.

Citește si: El este suspectul care a ucis șase oameni ieri, în Chicago

Nu a avut nicio șansă de a supraviețui. Trupul omului a fost prins sub utilajul puternic și sub greutatea de fier a încărcăturii. Colegii săi au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, însă din păcate medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat atunci când au sosit la depozitul de fier.

Eugen era tată de băiat. Robert își adora tatăl și avea mereu încredere în el. Cum a aflat de decesul tatălui său, băiatul a postat un mesaj emoționant în mediul online. Apropiații au reacționat și i-au transmis condoleanțe și regrete pentru tragedia care s-a abătut asupra întregii familii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citește si: Ucraina își numără zilnic morții

„Tată.. Dacă aş mai putea să îți spun ceva ți-aş zice multe, dar din păcate nenorocirea care a picat pe mine nu mă mai lasă, îți voi promite că de acolo sus o să fac tot posibilul să te fac mândru, şi să devin şofer profesionist, aşa cum vroiai tu să fiu, îți promit că o să te iubesc necondiționat chiar dacă nu îți exprimam lucrul acesta sau nu îți spuneam. Dumnezeu să te ierte Tată! Îți promit că o să te fac mândru! ÎȚI PROMIT ASTA!”, a spus fiul bărbatului decedat.

Citește si: Moarte cumplită pentru un copil de opt ani: s-a înecat în râul Someș

Oamenii au rămas șocați de moartea lui Eugen. Vecinii românului au numai cuvinte de laudă la adresa sa. Deoarece decesul bărbatului s-a produs la locul de muncă s-a deschis o anchetă a poliției și va fi demarată și o cercetare a inspectorilor ITM.

Citește si: Marcela Fota a rămas marcată de moartea subită a soțului ei: „Nu suntem atât de puternici”. Artista simte că nu mai poate înfrunta o altă tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si