Moartea fulgerătoare a unei foste asistente din Carei a luat pe neașteptate pe toată lumea. Femeia suferea de depresie după ce mama ei s-a stins din viață acum câteva luni. Astfel, femeia a ales să-și pună capăt zilelor.

Depresia după moartea mamei a împins-o la suicid

După ce și-a pierdut locul de muncă de la Spitalul Municipal Carei, iar mama sa se zbătea pe patul de moarte, femeia de 37 de ani nu a mai putut îndura greutățile și și-a pus capăt zilelor după câteva luni de la decesul mamei, transmite Presa

SM.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a decedat într-un autobuz TUP Turda. Victima era cunoscută sub porecla de „Florinache”

Chiar dacă s-a angajat la o fabrică, greutățile vieții au marcat-o pe femeie. A ales să-și pună capăt zilelor, iar ulterior, soțul său a găsit-o decedată în bucătărie.

Citește și: O copilă de 11 ani a fost amenințată și abuzată de un grup de șase minori

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Medicii, ajunși la fața locului, nu au mai putut face nimic și au declarat decesul.

Citește și: Moarte suspectă la Spitalul Județean din Giurgiu. Un bărbat a fost găsit plin de sânge

Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca circumstanțele în care s-a produs tragedia să fie clarificate.

Tentativă de sinucidere. Un bărbat a intrat în râul Olt, cu intenția de a-și lua viața. Oamenii legii au intervenit de urgență

Un bărbat ar fi încercat să-și încheie socotelile cu viața, intrând în apa rece a râului Olt. El a fost văzut de cineva, care a apelat 112, urmând ca mai apoi, în mai puțin de 2 minute, oamenii legii să apară la fața locului.

În cursul zilei de astăzi, 13 martie, în jurul orei 16:00, o persoană alerta Poliția pe  numărul unic de urgență 112, că a văzut un bărbat care a intrat în râul Olt, în zona localității Turnu Roșu, cel mai probabil cu intenția de a își lua viața.

Oamenii legii au ajuns rapid, în mai puțin de 2 minute. Ei l-au observat pe bărbat în mijlocul albiei râului. Bărbatul a fost convins de polițiști să iasă la mal, apoi a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital, conștient și cooperant, cu o ușoară hipotermie.

Citește și:  Prima sentință în cazul gemenilor pedofili din Timiș. De-a lungul timpului, cei doi au violat mai mulți minori

Persoana în cauză are 43 de ani și are domiciliul în municipiul Mediaș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si