O tânără în vârstă de 21 de ani a fost găsită fără viață într-un apartament din Sibiu. Anchetatorii ar lua în calcul ipoteze unei crime, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro

Tânără de 21 de ani, găsită fără viață în apartament

Incidentul șocant a avut loc în urmă cu o zi. Autoritățile au fost sesizate că într-un apartament din Sibiu s-ar afla trupul neînsuflețit al unei tinerei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei tinere, în vârstă de 21 de ani, care ar fi din Brașov.

Corpul tinerei ar fi avut mai multe răni în zona gâtului.

Citește și: O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea pleca în vacanță. Minciuna a avut, în schimb, picioare scurte: „Mă aştept să...”

politist

O tânără a fost găsită fără viață într-un apartament

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La data de 18.05.2024, în jurul orei 15.30, prin apel 112, I.P.J.

Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu, se arată în comunicatul transmis de IPJ Sibiu, conform aceleiași surse.

Anchetatorii iau în calcul varianta unui deces care s-ar fi produs după ce tânăra ar fi fost victima unui act de agresiune.

Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de

pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei, ar fi transmis anchetatorii, conform sursei citate anterior.

Citește și: Despărțiți de moarte, în ziua nunții! Ireal ce a aflat o femeie despre cel care urma să îi fie soț: „Mă întreb dacă...”

masina de politie

Ipoteze șocanta luată în calcul de anchetatori

[Sursa foto: istockphotos]

Conform antena3.ro, autoritățile ar fi reținut un tânăr în vârstă de 24 de ani, care este considerat suspect în cazul morții tinerei. Varianta luată în calcul ar fi crima comisă pe baza unui conflict spontan. Se pare că acesta ar fi audiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si