O crimă halucinantă a avut loc în seara zilei de miercuri în localitatea Roznov, din județul Neamț. Alarma s-a dat în jurul orei 20:30, atunci când oamenii legii au primit un apel prin care erau chemați de urgență în orașul menționat anterior.

Salvatorii au aflat că un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori. La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de poliție și o ambulanță.

crima neamt, barbat injunghiat, politie, ancheta

Până acum nu se știe de ce a recurs femeia la crimă. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Echipajul medical a încercat să îl readucă la viață pe bărbatul rănit grav, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru acesta și au declarat decesul. Ulterior, oamenii legii au descoperit că cea care l-a ucis pe bărbat este o tânără în vârstă de 29 de ani. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că, o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.

În cauza, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului martor la accidentul din Neamț, unde trei tineri au murit: "Am verificat pulsul de vreo trei ori și nimic”

Din primele informații se pare că femeia nu avea nicio legătură personală cu bărbatul pe care l-a băgat în pământ cu mai multe lovituri de cuțit.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă investigația în acest caz. Autorității trebuie să stabilească în primul rând dacă femeia a avut discernământ în momentul în care l-a atacat cu bestialitate pe bărbatul mort.

crima neamt, barbat injunghiat, politie, ancheta

Oamenii legii continuă cercetările. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si